Megan Markl ima besprekoran ten, a Kejt uvek savršenu frizuru: Uz nekoliko njihovih „beauty“ trikova i vi u svakoj prilici možete da izgledate kraljevski

Megan Markl ima besprekoran ten, a Kejt uvek savršenu frizuru: Uz nekoliko njihovih „beauty“ trikova i vi u svakoj prilici možete da izgledate kraljevski

Autor: | 23/10/2020

0

Megan Markl i Kejt Midlton možda važe za ljute rivalke, ali su obe prave lepotice. Dok Megan ima besprekoran ten i kosu, Kejt je u svakoj prilici odmerena i dosledna kraljevskom držanju i stilu. Ipak, njih dve dele i praktikuju određene „beauty trikove“ zbok kojih u svakoj situaciji izgledaju savršeno.

Megan Markl i Kejt Midlton izuzetno vole ove „beauty“ trikove

Ulje šipurka

Ulje šipurka efikasno ublažava pigmentaciju i nepravilnosti na koži. Koristi se i kao antiejdž serum, a efikasno ublažava tamne krugove ispod očiju. Ovo je proizvod bez koga je dnevna rutina Kejt Midlton nezamisliva.

„Nude“ nokti

Članice kraljevske porodice godinama nose samo „nude“ nijanse laka za nokte, jer je reč o boji koja se besprekorno uklapa uz svaku odevnu kombinaciju. Ujedno, reč je o boji koja ne privlači previše pažnje, već je odmerena, kao i vojvotkinje od Saseksa i Kembridža.

Pročitajte: Kejt i Megan - Srpske veze britanskih vojvotkinja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@hrhtheduchessofcambridge) on May 13, 2017 at 7:04pm PDT

Neizostavni highlighter

Kada je o šminki reč veoma je važno da bude prirodna i umerena, a da lice izgleda sveže. Da bi postigle efekat širom otvorenog oka, bilo da se šminkaju same ili imaju pomoć šminkera, i Kejt i Megan nose hajlajter u unutrašnjem uglu oka.

Pravilo dva elementa

Još je šminkerka princeze Dajane otkrila pravilo dva elementa. Naime, reč je o metodi šminkanja u kojoj na licu uvek možete da naglasite dva elementa. Recimo oči i usne, ili usne i obraze. Ukoliko usne našminkate jarkom bojom i naglasite obraze, oči morate da našminkate neutralno. Dakle, dovoljna je samo maskara. Ovo pravilo šminkerke Meri Grinvel usvojile su i Megan Markl i Kejt Midlton.

Pročitajte: Retka prilika u kojoj su zajedno - Vojvotkinje Kejt i Megan na zajedničkoj dužnosti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Oct 19, 2020 at 12:08pm PDT

Puder u malim količinama

Megan Markl je nekoliko puta govorila da puder koristi u malim količinama, kako bi prekrila nepravilnosti, ali ne na celom licu. Bitno je utapkavati puder u kožu, a ne razmazivati ga, kako bi se savršeno stopio sa bojom kože.

Jednostavni, ali praktični „beauty“ saveti olakšavaju rutinu Kejt Midlton i Megan Markl, a već danas bi mogli da postanu neizostavni deo vaše dnevne rutine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti