Ne upiri više prstom u moje lice! Kejt i Megan zaratile zbog sjaja za usne, haljine i hormona, princ Hari sve obelodanio

Ne upiri više prstom u moje lice! Kejt i Megan zaratile zbog sjaja za usne, haljine i hormona, princ Hari sve obelodanio

Autor: | 19/04/2023

0

Kejt i Megan na ratnoj nozi zbog sjaja za usne, hormona i haljine

U eksplozivnim memoarima koji i dalje tresu svet, princ Hari izneo je mnogo prljavog veša iz Bakingemske palate, ne štedeći nijednog člana porodice osim bake Elizabete. Nije tajna da su njegova supruga Megan Markl i Vilijamova Kejt Midlton skoro od prvog dana na ratnoj nozi, a Hari je u knjizi „Rezerva“ otkrio i prave razloge te netrpeljivosti.

Getty Images

 

Do zatezanja odnosa između njih dve došlo je zbog – sjaja za usne, verovali ili ne. Tačno je da je problem napravila i haljina koju je na venčanju Harija i Megan nosila princeza Šarlot, što je još od ranije poznato, ali šminka je dolila ulje na vatru.

Naime, u jednom od poglavlja knjige odbegli princ navodi da je na događaju Royal Foundation 2018. godine njegova supruga zamolila Kejt da joj pozajmi sjaj, pošto nije ponela svoj. Tadašnja vojvotkinja od Kembridža bila je iznenađena molbom i nešto je promrmljala sebi u bradu dok je pretraživala po tašni.

Pročitajte: Nikad veći modni rat! Megan iskopirala Kejt, kojoj bolje stoji atraktivna haljina golih ramena FOTO

Chris Jackson-WPA Pool/Getty Images

 

Dok je Megan prstom nanosila sjaj Kejt ju je posmatrala uz grimasu koja je otkrivala gađenje tim postupkom. Možda joj se, jednostavno, ne dopada ideja da sa bilo kim deli šminku? To pozajmljivanje je ionako „američki način”, koje tamošnje devojke često praktikuju kad zaborave nešto od omiljenih mejkap-stvarčica. A sporni sjaj, „Clarins Natural Lip Perfector”, otkriva Page Six, košta oko 28 dolara.

Pročitajte: Jednoj namenjen, drugoj suđen - Zašto legendarni verenički prsten Kejt Midlton nije pripao Megan Markl

Getty Images

 

Rečnik uvreda tu se ne završava. Kako Hari navodi, tokom priprema za njegovo venčanje 2018. godine, Megan je rekla Kejt da sigurno ima “bebeći mozak” zbog hormona koji “napadaju” trudnice tokom poslednjeg tromesečja. Htela je da kaže da su verovatno hormoni uticali na njeno pamćenje. Kejt, koja je rodila princa Luisa mesec dana pre svadbe, bila je jako uznemirena zbog tog komentara. Kasnije, kada su se dva para srela na čaju, zatražila je izvinjenje od Harijeve supruge.

Pročitajte: Megan u najtežim trenucima napustila Harija - Neka se izvini i vrati svojoj porodici...

Getty Images

 

“Da, sećam se, zaboravila si nešto, a ja sam rekla da nije važno, da je to zbog trudnoće i hormona, zato što ste upravo dobili dete”, rekla je Megan, na šta joj je Kejt uzvratila: “Nismo dovoljno bliski da biste pričali o mojim hormonima”.

Vojvotkinja od Saseksa je odgovorila da ona tako razgovara sa svim svojim prijateljima, a onda se oglasio Vilijam i u lice joj odbrusio da je nevaspitana. “Ovde se takve stvari ne rade”, rekao joj je besno, upirući prstom. Megan se nije povukla, već mu je odsečno uzvratila: “Ako nemaš ništa protiv, ne upiri više prstom u moje lice”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti