Ni usisivač, ni pegla: Tajnu savršene linije Megan Markl krije ovaj kućni aparat FOTO

Ni usisivač, ni pegla: Tajnu savršene linije Megan Markl krije ovaj kućni aparat FOTO

Autor: | 10/08/2023

0

Megan Markl više ne mora da brine da li će stići da privede kraju sve kraljevske obaveze, ali to ne znači da nije zauzeta. Vojvotkinja od Saseksa se po povratku u Ameriku vratila i svojoj profesiji, glumi, posvetila se snimanju dokumentarnih filmova, podkastima i humanitarnom radu, a tu su i deca.

Getty Images

 

Mnogi su primetili da je posle drugog porođaja smršala, ovog leta i drastično. Očigledno je promenila režim ishrane i vežba više nego ranije. Ne zaboravimo posao, koji nije vezan samo za kancelariju. Vremena za predah je malo, a za takav splet okolnosti morate posedovati određene veštine. Na primer, da umete da na brzinu spremite zdrav obrok. Megan to radi sama, bar koliko smo uspeli da vidimo u Netfliksovom dokumentarcu.

Pročitajte: Megan Markl slavi 42. rođendan - Svi pričaju da je operisala nos, pogledajte fotografiju novog lica

U jednoj sceni primetili smo da supruga princa Harija koristi „Vitamix“ blender, njen omiljeni kuhinjski aparat, bez kojeg, kako je rekla, ne može da zamisli život. Nosi ga svuda sa sobom još od vremena kada je po ceo dan snimala seriju „Suits“.

Getty Images

 

- Ne odvajam se od blendera čak ni na putovanjima. Koristim ga svaki dan za pravljenje pesto sosa ili šejka – otkrila je u jednoj emisiji.

Pročitajte: Na granici anoreksije - Sablasno mršava Megan Markl šokirala novim izgledom

Kad treba da na brzinu pripremi omiljeni smuti od borovnice i vanile, tu je blender. Voli da mućka i zeleni miks, sastavljen od jabuke, kelja, spanaća, limuna, đumbira, to je najčešći jutarnji ritual. Bolje popiti zeleni smuti nego šolju espresa, poručuju Megan i njen mali "asistent".

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kristy Wigglesworth/Getty Images