Na Dvor nisu dobrodošli: U ovom stanu su Filip i Danica Karađorđević sa sinom Stefanom pronašli svoju sreću FOTO

Na Dvor nisu dobrodošli: U ovom stanu su Filip i Danica Karađorđević sa sinom Stefanom pronašli svoju sreću FOTO

Autor: | 19/04/2023

4

Dom Filipa i Danice Karađorđević nije na Dvoru

Posle abdikacije princa Petra Karađorđevića, pre godinu dana, njegov mlađi brat Filip poneo je titulu princa naslednika.

Novi naslednik srpske krune, koji je od 2017. godine u braku sa Danicom, ćerkom slikara Milana Cileta Marinkovića, nezvanično nosi epitet „princa iz komšiluka”, budući da sa suprugom i sinom živi kao sav običan svet.

Luka Šarac

 
 

Nije tajna da je Filip Karađorđević u lošim odnosima sa ocem Aleksandrom i maćehom Katarinom, te da poslednjih nekoliko godina nije kročio u dvorski kompleks na Dedinju, iako bi se očekivalo da mu je adresa na Belom dvoru.

Mladi bračni par skućio se na Vračaru, u blizini Daničinih roditelja, sa kojima se odlično slažu i koji im pružaju bezuslovnu podršku. Njihov jedinac Stefan, koji je rođen 2018. godine, pohađa državni vrtić, a Filip i Danica često se mogu videti kako se igraju sa dečakom u obližnjem parku.

Pročitajte: Princ Filip Karađorđević za HELLO! otkriva - Moj otac nije primio majku na dvor, niti je tri godine video unuka

Luka Šarac

 

− Privatno, fokusirana sam na iste obaveze koje ima većina žena u Srbiji, jer sam supruga i majka. Živim u skladu sa vrednostima koje zastupam. Porodica je osnov, usidrenje, blago i ljubav. Sva naša pažnja fokusirana je na sina, a najsrećniji smo kada u smiraj dana zajedno prošetamo ulicama Vračara ‒ otkrila je jednom prilikom princeza Danica Karađorđević, koja je prilično vešta i u kuhinji.

− I Filip i ja volimo da kuvamo, uživamo u otkrivanju novih recepata i isprobavanju raznih aromatičnih začina. Zdravo se hranimo, a njih dvojica se najviše obraduju kad pripremim ribu, uz koju ide salata sa nekoliko vrsta povrća.

Pročitajte: Danica Karađorđević donela odluku o sinu Stefanu koja se nikako ne očekuje od kraljevske porodice!

Instagram

 

Filip i Danica Karađorđević, u skladu sa svojim statusom, angažovani su na negovanju tradicije i porodičnih vrednosti, a u poslednje vreme posvetili su se i podizanju ekološke svesti stanovnika Srbije.

Luka Šarac

 

 

Komentari (4)

Loading
Ana 20:45 19.04.2023
Odgovori

Filip samo priča protiv svog oca i maćehe.Kako će onda da ga prime na dvor,kad je postao glavna opajdara na račun svog oca koji ga he podigao dok je bio mali.Sad se setio svoje majke,koja je ostarila i hoće da pod svoje uzme svoju odraslu decu.Što ih kao svaka majka nije gajila dok bio mali i kad je najteže gajiri decu..Srammota je šta taj čovek radi.Prosto mi se gadi.

Kiki 00:43 20.04.2023
Odgovori

Mislim da je ovaj mali sa plavim loknama najsladji princ na celoj planeti

Ana 18:22 12.04.2024
Odgovori

Filipe super si se ozenio. Vidi se po detetu. Zena ti je pametna, simpaticna , otresita, i za ponos Srpkinja, a kod nas ima jos takvih i za bracu. A dete je med.. pravi srpski Princ. I zato te u Beogradu vole. Jer nisi digao nos u nebo, nego si se ozenio tamo gde i pripadas.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti