Filip i Danica Karađorđević blistali na venčanju u Španiji, a tek kad vidite stajling princa Stefana FOTO

Filip i Danica Karađorđević blistali na venčanju u Španiji, a tek kad vidite stajling princa Stefana FOTO

Autor: | 09/06/2023

0

Sin Filipa i Danice Karađorđević je baš sladak

Filip Karađorđević, koji nosi titulu princ naslednik od Jugoslavije i Srbije, rođen je u braku Aleksandra Karađorđevića – sina poslednjeg jugoslovenskog kralja Petra II Karađorđevića i Marije da Glorije od Orleana i Braganse - princeze od Brazila i Portugala, vojvotkinje od Sergobe, grofice od Rivadavije.

Boško Karanović

 

Osim Filipa, supružnici su dobili još dva sina, Aleksandra i Petra.

Dve godine nakon razvoda, prva supruga Aleksandra Karađorđevića ponovo je rekla da. Njen drugi muž je Don Ignacio de Medina i Fernandez de Kordoba, vojvoda od Sergobe i grof od Rivadavije, po zanimanju arhitekta i potomak dinastije Medinaseli.

Njihovu ljubav uveličale su dve ćerke: Marija Sol i Ana Luna, čija imena u prevodu sa španskog znače Sunce i Mesec. Iako su tokom odrastanja živeli na različitim stranama sveta, braća i sestre su se često viđali tako da su izgradili lep i blizak odnos.

Divna prilika da se svi ponovo okupe bilo je bajkovito venčanje, održano u vanvremenski lepoj palati iz 15. veka.

Pročitajte: Na Dvor nisu dobrodošli - U ovom stanu su Filip i Danica Karađorđević sa sinom Stefanom pronašli svoju sreću FOTO

Instagram

 

“Protekli dani bili su u znaku nezaboravne porodične radosti u Sevilji, gde smo proslavili venčanje naše sestre i zaove Sol Medine Orleans-Braganze, grofice od Ampurijasa, sa njenim verenikom Pedrom Domingez-Manjon Torom, u prelepom porodičnom zdanju Casa de pilatos,” oglasili su se tim povodom Danica i Filip Karađorđević, koji su, kako otmenim stavom, tako i izborom perfektnih odevnih kombinacija, pokazali da im je mesto među evropskom aristokratijom.

Instagram

 

“Vreme koje smo posle dužeg vremena proveli sa braćom, sestrama, rođacima i prijateljima iz celog sveta dugo ćemo pamtiti,” poručio je bračni par Karađorđević, koji je u Španiju poveo i petogodišnjeg sina Stefana.

Pročitajte: Danica Karađorđević donela odluku o sinu Stefanu koja se nikako ne očekuje od kraljevske porodice! Ovo su detalji!

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Pročitajte još