Ovo se čekalo! Vilijam i Kejt poslali jasnu poruku princu Hariju, evo šta misle o skandaloznim memoarima FOTO

Ovo se čekalo! Vilijam i Kejt poslali jasnu poruku princu Hariju, evo šta misle o skandaloznim memoarima FOTO

Autor: | 13/01/2023

0

Vilijam i Kejt ne haju za princa Harija

Dok se Velika Britanija trese od memoara princa Harija, koji su već prodati u više od milion primeraka, njegov stariji brat Vilijam kao da nimalo ne haje za glavnu temu u zemlji, a i u ostatku sveta. Princ od Velsa i njegova supruga Kejt Midlton juče su se pojavili u Liverpulu, gde su obišli univerzitetsku bolnicu. Nasmejani i dobro raspoloženi mahali su okupljenima, a svi su primetili da je popularni par uskladio i stajlinge.

Pročitajte: Ipak ništa od pomirenja - Vilijam hteo da se sastane sa Harijem, on ga odbio ovim rečima

Getty Images

 

Kaput od tartana sa kariranim desenom u škotskom stilu viđali smo i ranije. Kejt mnogo voli ovaj model, ne samo zato što je topao i praktičan, već i zbog toga što se savršeno uklapa sa raznim komadima. Uostalom, ima i njenu omiljenu tamnozelenu boju. Princeza je ispod kaputa nosila rebrastu teget haljinu sa kožnim kaišem, a autfit je kompletirala cipelama u istoj boji i zelenom tašnom.

Pročitajte: U život Jelene Đoković vratio se BIVŠI DEČKO, nećete verovati šta je Novak učinio - Evo o kome je reč FOTO

Getty Images

 

Vilijam je držao modni korak sa suprugom. Odlučio se za tamnoplavo odelo, zeleni džemper i omiljene braon cipele. Harmonija na delu. Ne može im niko ništa, kao sa su hteli da poruče i Hariju i onima koji su jedva dočekali da kupe njegovu knjigu.

Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još