Viđali smo je u raznim kreacijama, ali nikada u ovakvoj: Megan Markl u savršenoj plavoj haljini, na ruci Dajanin nakit (foto)

Viđali smo je u raznim kreacijama, ali nikada u ovakvoj: Megan Markl u savršenoj plavoj haljini, na ruci Dajanin nakit (foto)

Autor: | 01/03/2022

0

Haljina Megan Markl oduševila 

Božanstvena kreacija u kojoj je Megan Markl sinoć blistala mogla bi da bude proglašena haljinom godine. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ne pojavljuju se često u javnosti, ali kada to urade, o njima se priča danima i mesecima. Slavnom paru uručeno je godišnje priznanje američke asocijacije „NAACP“ za dobrotvorni rad, a Megan je za tu priliku odabrala stajling koji je ostavio bez daha i modne eksperte i one koji se u modu uopšte ne razumeju.

Pročitajte: Fotografija na koju se čekalo - Hari i Megan konačno pokazali ćerkicu Lilibet (foto)

Profimedia

 

Princ Hari odlučio se za klasičan smoking, dok je njegova supruga ponela kreaciju Kristofera Džona Rodžersa u dve nijanse plave, sa asimetričnim dekolteom koji otvara jedno rame i visokim izrezom. No, ono što je privuklo posebnu pažnju je nakit. Svi su primetili zlatnu narukvicu sa plavim safirom, koja je nekad pripadala princezi Dajani. To nije bio prvi put da Megan odaje počast Harijevoj majci, a isti komad nosila je i 2018. na kraljevskoj turneji po Australiji.

Pročitajte: Ova haljina Megan Markl skriva najstrašniju tajnu - Dok se fotografima smejala, razmišljala je o samoubistvu

Profimedia

 

U kolekciji nakita te večeri imala je i „Cartier“ narukvicu na drugoj ruci, minđuše brenda „Alexis Bittar“ i, naravno, čuveni verenički prsten.

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti