Ponosna mama pokazala: Deca princa Alberta su njegova kopija (foto)

Ponosna mama pokazala: Deca princa Alberta su njegova kopija (foto)

23/11/2020

0

Deca princa Alberta i princeze Šarlin preslatki su mališani, koji su energični, živahni i nasmejani, baš kao i mnogi njihovi vršnjaci.

Ipak, ono što njihove roditelje posebno oduševljava je što su Žak i Gabrijela prave kopije svog oca. Tu sličnost istakla je upravo princeza Šarlin, koja je na "Instagramu" podelila nekoliko fotografija, svojih mališana, na kojima poziraju sa svojim tatom.

Na prvoj fotografiji nalazi se Žak, koji sedi u fotelji ispred svog oca. Maleni Žak i princ Albert odeveni su u isto odelo i imaju čak i kravate u istom tonu. Dečak, koji kao i njegova sestra ima kosu i oči na prelepu majku ima karakter i držanje svog oca.

Ranije je princeza isticala da ima i izuzetno posvećenu narav.

Pročitajte: Princ Albert II od Monaka u Beogradu, ali bez lepe supruge Šarlin (foto)

– Žak je jako rezervisan. Siguran je u sebe, ali voli da uzme vreme i posveti se nečemu. Zapravo niko ne može da mu kaže šta da radi i da ga natera na nešto što ne želi – objasnila je Šarlin.

Sa druge strane tu je uvek živahna i nasmejana Gabrijela.

– S druge strane Gabrijela je neustrašiva i s njom uvek treba imati malo više opreza - kaže Princeza.

Na fotografijama nastalim povodom Nacionalnog dana Monaka, iza oca koji se priprema da u svečanoj uniformi održi govor, stoji Gabrijela koja oponaša očeve pokrete.

Pročitajte: Princeza Šarlin otvorila dušu - Prošla je godina bila toliko teška

Preslatka fotografija oduševila je javnost, ali ni približno onoj na kojoj se preslatki mališani, koji uskoro pune šest godina grle. Brat i sestra već sada su jedno drugom najveća podrška, zahvaljujući pravim vrednostima, kojima ih roditelji svakodnevno uče.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković PLS Pool Getty Images via Guliver

Slične Vesti

Pročitajte još