Poniženjima nema kraja! Princ Hari poslednji saznao za smrt svoje bake, evo i kako

Poniženjima nema kraja! Princ Hari poslednji saznao za smrt svoje bake, evo i kako

Autor: | 25/09/2022

0

Princ Hari poslednji je saznao za smrt svoje bake, kraljice Elizabete. S obzirom na to da je početkom 2020, kada je odlučio da odustane od kraljevskih obaveza, izgubio neke titule, među kojima i čin višeg člana porodice, ovakav ishod možda je bio očekivan. Sveštenici su čak izostavili njegovo ime iz molitvi na sahrani.

Pročitajte: Elegantno, jednostavno, bez titula - Ovako izgleda grob kraljice Elizabete (foto)

Getty Images

 

Da je Elizabeta II preminula prvi su saznali njen najstariji sin Čarls i ćerka Ana, koji su prvi stigli u Balmoral jer su bili blizu. Potom su obavešteni prinčevi Endrju i Edvard, princ Vilijam, kao i premijerka. Hari je informisan bukvalno pet minuta pre nego što je vest puštena u javnost. No, insajder iz Bakingemske palate prethodno je to dojavio nekim portalima, koji su diskretno objavili da se nešto ozbiljno dešava. Hari je pojurio u Škotsku, ali, nažalost, nije stigao da se oprosti sa bakom.

Pročitajte: Počele pripreme za sahranu kralja Čarlsa, poznato ime operacije

Getty Images

I dok jedan izvor tvrdi da je vojvodu od Saseksa lično otac pozvao da što pre dođe u zamak Balmoral, gde je kraljica umrla, drugi kažu da niko iz porodice u tim trenucima nije sa njim bio u kontaktu, niti mu javio šta se dogodilo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još