Učiniće sve dok ne bude prekasno: Princ Hari očajnički želi da se vrati kući, ima samo jednu želju

Učiniće sve dok ne bude prekasno: Princ Hari očajnički želi da se vrati kući, ima samo jednu želju

Autor: | 25/01/2022

0

Želja princa Harija da se vrati u Britaniju veća je nego ikada

Princ Hari i Megan Markl bili su toliko ogorčeni na britanski dvor da su pobegli na drugi kraj sveta, ali to ne znači da su presekli sve veze sa kraljevskom porodicom. Štaviše, on bi voleo da se njegova deca što bolje upoznaju sa zemljom iz koje potiče, ali smatra da bi takva avantura za njih bila – previše opasno.

Pročitajte: Šta će reći kraljica - Hari i Megan žele da se vrate u Britaniju, jedini uslov tiče se njihove dece

Alexi Lubomirski

 

Problem je u tome što su Hari i njegova supruga u proteklom periodu dobili mnogo neonacističkih i ekstremističkih pretnji, te su s pravom zabrinuti za sopstvenu sigurnost. No, nije navedeno da li su pretnje upućene iz Velike Britanije. Uprkos tome, vojvoda od Saseksa ne namerava da odustane od svoje namere jer želi da njegova baka, kraljica Elizabeta, upozna malu Lilibet, koja je dobila ime u njenu čast. Naravno, svestan je i da bi to trebalo učiniti što pre, jer, s obzirom na Elizabetine godine i zdravstvene probleme, kasnije možda neće biti ni vremena ni prilike da upozna praunuku. Hari je izrazio zabrinutost za zdravlje svoje bake koju je, kako je više puta isticao, oduvek poštovao i voleo.

Pročitajte: Na pomolu novi neprijatan susret - Da li će Hari i Megan krstiti ćerku u Vindzoru

Getty Images

 

Nedavno je angažovao pravni tim koji bi trebalo da poništi odluku britanske vlade, kojom mu je, posle gubitka počasnih titula, oduzeto i pravo na državno obezbeđenje. Interesantan je podatak da ga je upravo vlada sprečila da lično finansira policijsku zaštitu za sebe i svoju porodicu dok borave u Londonu. Zbog toga se na sahrani princa Filipa i kasnije na otkrivanju spomenika princezi Dajani u domovini pojavio sam, i nije se dugo zadržavao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još