Na sahrani su bili neprimetni, ali prisutni: Ovo su Kamilina deca čija imena kraljevska porodica nikad ne izgovara (foto)

Na sahrani su bili neprimetni, ali prisutni: Ovo su Kamilina deca čija imena kraljevska porodica nikad ne izgovara (foto)

Autor: | 22/09/2022

0

Kamilina deca neprimetna na sahrani kraljice Elizabete

Velika Britanija i svet oprostili su se od kraljice Elizabete 19. septembra, koji će crvenim slovima ostati zabeležen u istoriji. Ne samo zbog činjenice da je oglasio kraj cele jedne epohe, s pravom nazvane elizabetanskom, već i zbog ceremonije koja je bila veličanstvena, dostojanstvena i uzvišena.

Pročitajte: Izgled Katarine Karađorđević na sahrani kraljice Elizabete zabrinuo javnost, princeza vidno mršavija (foto)

Getty Images

 

U Vestimnstersku opatiju tog dana među prvima su stigla deca kraljice-pratilje Kamile, Lora Lopes i Tom Parker Bouls.

Pročitajte: Omiljena marama kraljice Elizabete iznenada se pojavila na sahrani, evo i kako (foto)

Getty Images

 

Tom Parker Bouls je stručnjak za gastronomiju. Napisao je nekoliko kuvara i vodio kulinarske emisije, a ima i svoju firmu. Lora je udata, poslednjih 16 godina nosi prezime Lopes i majka je troje dece. Studirala je umetnost na Oksfordu i radi kao kustos u galeriji. Pričalo se da se na početku nije baš najbolje slagala sa princom Vilijamom. No, kasnije je njena ćerka Eliza bila jedna od deveruša na njegovom venčanju sa Kejt Midlton.

Pročitajte: Kraljica zauvek napustila svoju palatu - Porodica ponovo kao jedno, Harija slomile emocije (foto)

Getty Images

 

Kamilina deca samo su se jednom našla na zvaničnom portretu kraljevske porodice

Kamilina deca prisustvovala su venčanju sa Čarlsom 2005. godine i to je bila retka prilika kada je javnost mogla da ih vidi u „royal“ izdanju. No, možda će se sada situacija promeniti. Ipak je njihova majka sela na tron zajedno sa novim kraljem.

Getty Images

 

Iako je Kamila postala kraljica‒pratilja, Tom i Lora neće nositi nikakve titule jer nisu u krvnom srodstvu sa kraljevskom porodicom. Mogu da dobiju samo one počasne, kakve se dodeljuju umetnicima, sportistima i ostalima koji su se posebno istakli u britanskom društvu. Naravno, ako ih zasluže.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti