Skandal trese Britaniju: Vilijam i Kejt odbili da dođu na venčanje Bekamovog sina

Skandal trese Britaniju: Vilijam i Kejt odbili da dođu na venčanje Bekamovog sina

Autor: | 11/04/2022

0

Venčanje Bekamovih bez Vilijama i Kejt 

Svet ne prestaje da priča o spektakularnom venčanju Bruklina Bekama i Nikole Pelc. Dve moćne porodice proteklog vikenda su se i zvanično sprijateljile, a događaj, održan u Palm Biču na imanju Pelcovih, koštao je, procenjuje se, više od tri i po miliona evra. Mnoge slavne ličnosti nadale su se da će dobiti pozivnicu, ali svadbi su mogli da prisustvuju samo odabrani. Trebalo je, tvrdi britanski Daily Mirror, da stignu i vojvoda i vojvotkinja od Kembridža.

Pročitajte: Venčanje Bekamovih svetska vest - Bruklin uzeo prezime bogate supruge (foto)

profimedia

 

Venčanje Bekamovih bez vojvode i vojvotkinje od Kembridža

Međutim, navodi dalje izvor, kraljevski par se samo ljubazno zahvalio. Možda su Vilijam i Kejt bili umorni od puta, budući da su se nedelju dana ranije vratili sa turneje po susedstvu Floride, karipskim zemljama. A možda su želeli da izbegnu susret sa Harijem i Megan, koji su, kažu neki, takođe bili pozvani jer su Dejvid i Viktorija Bekam bili na njihovom venčanju u Vindzoru 2018. godine. Megan i modna kreatorka su bliske, vojvotkinja od Saseksa često nosi odeću sa njenim potpisom. No, ni oni nisu primećeni.

Pročitajte: Luksuzni posed od 103 miliona dolara - Ovde se ženi sin Dejvida Bekama (foto)

Instagram

 

Bekamovi su čak poslali pismo Kembridžovima u kome su naveli da bi voleli da ih vide ovog važnog dana, a Vilijam je, navodi Daily Mirror, ljubazno odgovorio da mladom paru želi puno sreće i da nisu u mogućnosti da dođu. Nisu rekli zbog čega.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još