Desilo se čudo: Posle svih nedaća, Kejt i Vilijam saopštili srećne vesti

Desilo se čudo: Posle svih nedaća, Kejt i Vilijam saopštili srećne vesti

Autor: | 15/05/2024

0

Kejt i Vilijam saopštili srećne vesti

Nije lako princu Vilijamu ovih dana. Mnogo obaveza odjednom je palo na njegova pleća, jer je preuzeo deo posla koji bi u uobičajenim okolnostima trebalo da obavlja njegov otac, a mora da brine i o deci.

Ipak, razloga za sreću i to za pravo čudo.

Naime, princ Vilijam oglasio se sinoć u ime svoje porodice i supruge Kejt Midlton, na X mreži uputivši posebnu poruku.

Nije skrivao sreću i zadovoljstvo zbog važnog dođaja. Sve je povezano sa njegovom odlukom iz školskih dana i nikada nije promenio taj izbor.

Jonathan Brady/Getty Images

 

Princ od Velsa čestitao je Aston Vili kvalifikaciju u Ligu šampiona. Ovaj klub prati godinama a često na utakmice omiljene ekipe vodi sina Džordža.

- Mi smo u Ligi šampiona! Istorijska sezona i neverovatno dostignuće. Hvala Unaiju (Unai Emeri je menadžer kluba), celom timu i svima. Jedva čekam novu sezonu - poručio je princ Vilijam sa X mreže.

Pročitajte: Mračan događaj kroji sudbinu kraljevske porodice - Čarlsa prati od rođenja, Dajanu do smrti, a sada sustiže Kejt

Vilijam je u aprilu bio na utakmici četvrtfinala UEFA Evropske konferencijske lige 2023/24. na meču Aston Vile protiv LOSK Lil kluba u Birmingemu.

 

 

Klub je bodrio sa sinom, princem Džordžom.

Otac i sin bili su veoma svečano odeveni, a njihovo pojavljivanje preplavilo je društvene mreže. 

- Još davno u školi sam se jako zainteresovao za fudbal. Svi moji prijatelji bili su navijači Čelsija ili Mančester Junajteda, a ja zapravo nisam želeo da navijam za uobičajeni klub.

Želeo sam da to bude tim koji je više u sredini tabele i koji bi mogao da mi pruži više emotivnih trenutaka. Aston Vila je uvek imala sjajnu istoriju - rekao je Vilijam, piše Page six.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shirlaine Forrest/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još