Luksuzni posed od 103 miliona dolara: Ovde se u subotu ženi sin Dejvida Bekama (foto)

Luksuzni posed od 103 miliona dolara: Ovde se u subotu ženi sin Dejvida Bekama (foto)

Autor: | 07/04/2022

0

Bruklin Bekam i Nikola Pelc doputovali su na Floridu, gde će se u subotu zakleti na večnu ljubav. Biće to, nema sumnje, još jedno iz edicije „venčanja veka“, a održaće se na posedu njenih roditelja u Palm Biču.
O Bekamovima znamo sve, a ko je lepa Nikola? Sebe predstavlja kao glumicu, mada ne mora baš ništa da radi jer joj je otac – milijarder. Jedan od najbogatijih Amerikanaca.

Pročitajte: Sukob u domu Bekamovih ne jenjava - Snaha zadala nizak udarac Viktoriji Bekam

Getty Images

 

Posed Pelcovih, poznat pod nazivom “Montsorel”, vredi 103 miliona dolara. Porodično carstvo osnovao je Nelson Pelc, biznismen i investitor, čija je priča počela šezdesetih godina na neobičan način. 

Pročitajte: Kakav raj - Bruklin Bekam i Nikola Pelc ponosni vlasnici luksuzne vile na Beverli Hilsu (foto)

Profimedia

 

Krajem 19. veka njegov pradeda pokrenuo je malu firmu za transport, koja je isporučivala hranu njujorškim restoranima, pa je Nelson, nestrpljiv da zaradi svoj dolar, napustio školu i počeo da radi kao vozač kamiona. Uskoro je sa starijim bratom preuzeo upravljanje kompanijom, koja je s vremenom postajala sve jača i veća. Posle deset godina, u vlasništvu su imali ukupno osam kompanija vezanih za isporuku i proizvodnju smrznutih namirnica. Krajem sedamdesetih na njihovom računu bilo je tada neverovatnih 150 miliona dolara.

Pročitajte: Bekam za vikend ženi sina - Mlada bogatija od fudbalerove porodice, potpisan predbračni ugovor

Getty Images

 

Pelc je kasnije sa poslovnim partnerima osnovao konglomerat i investirao u poznate brendove kao što su „Heinz“ i „Cadbury“, da pomenemo tek dva, a pre nekoliko godina uključio se i u „Procter & Gamble“. Magazin „Forbs“ procenjuje njegovo bogatstvo na milijardu i po dolara, što je bar tri puta teže od trezora „Bekamgemske palate“.

Pročitajte: Palate, imanja i milijarde na računu - Koliko je zaista bogatstvo kraljice Elizabete i ko će ga naslediti posle njene smrti

Instagram

 

Sa trećom suprugom Klaudijom Hefner, bivšom manekenkom koja nije ni u kakvom srodstvu sa Hjuom Hefnerom, ima troje dece, plus dvoje iz prvog braka, mada kolaju priče da ih je i više.

Nikola je rođena u Njujorku, gde je počela da se bavi glumom. Iz njene radne biografije izdvajaju se horor serija „Bates Motel“ i dva dela blokbastera „Transformersi“, a videli smo je i u spotovima Majli Sajrus i Zejna Melika. Svojevremeno se zabavljala sa Džastinom Biberom i Anvarom Hadidom. Sa četiri godine mlađim Bruklinom upoznala ju je zajednička prijateljica. U njegov život ušla je u oktobru 2019, a vrlo brzo uselila se i u njegov stan u Njujorku. U pravom trenutku, očigledno, jer se on tada oporavljao od toksične veze sa Hanom Kros. Pred kraj priče neprestano su se svađali, čak su se i fizički obračunali ispred jednog restorana, pa je morala da reaguje policija.

Pročitajte: Uzbuđenje je splaslo, maske pale - Viktorija Bekam besna, postavila Bruklinu ultimatum

Instagram

 

Viktorija i Dejvid bili su ozbiljno zabrinuti za zdravlje najstarijeg deteta i očajni zbog javnog poniženja. Kako tvrde upućeni, zahvalni su Nikoli što je „smirila njihovog sina“. Da je dobrodošla u njihov dom bilo je jasno posle zabave priređene u Kotsvoldsu povodom Bruklinovog 21. rođendana, kada je zajedno sa Viktorijom otpevala „I Will Survive“.

Instagram

 

A Bruklinu je bilo dovoljno šest meseci da shvati da je Nikola ljubav za ceo život i da je posle brojnih turbulentnih veza konačno pronašao srodnu dušu. U to ime dobila je verenički prsten sa smaragdom za koji je, kažu upućeni, izdvojio dvesta hiljada dolara. Koliko će koštati venčanje, u koje će ovog vikenda biti uprte oči celog sveta, tek će se izračunati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još