Princ Vilijam i Kejt Midlton uživaju u prvim nedeljama braka

Princ Vilijam i Kejt Midlton uživaju u prvim nedeljama braka

Autor: | 19/05/2011

0

Trenutno najpopularniji svetski bračni par princ Vilijam i njegova supruga, šarmanta princeza Kejt uživaju u prvim danima zajedničkog života, ali se i pripremaju za svoje drugo po redu bračno putovanje, koje će uslediti tokom leta. Ovaj atraktivni par, ovog puta će obići američki kontinent, a osim Kanade, boraviće i dva dana u Kaliforniji.
- Princ Vilijam i njegova od skoro supruga Kejt planiraju da ovog leta posete Ameriku. Kraljevski bračni par boraviće u Kaliforniji od 8. do 10. jula, ali će se truditi da njihova poseta ne bude medijski propraćena. Pre posete Sjedinjenim Državama, Vilijam i Kejt će posetiti i Kanadu gde će boraviti od 30. juna do 8. jula, saopšteno je iz Bakingemske palate.
Ova informacija zvanično je potvrđena samo dan nakon što je Endrju Morton, biograf kraljevske porodice, objavio na svom blogu istu informaciju, a prema njegovim izvorima, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža će se u Sjedinjenim Državama sresti i sa svojim gostima sa svadbe Viktorijom i Dejvidom Bekamom, mada niko sa dvora još nije potvrdio tu informaciju.
Princ Vilijam je i ranije nekoliko puta boravio na američkom kontinentu, dok će bivšoj gospođici Midlton ovo biti prva poseta Americi.
Šarmantni supružnici su nakon venčanja bili i na kratkom odmoru, u unutrašnjosti Velike Britanije, koji je trebalo da traje dva, ali su oni produžili svoj prvi bračni odmor za još jedan dan. Za sada nije poznata destinacija na kojoj su uživali u prvim danima braka, kao što još nije poznato ni gde će otići na medeni mesec.
I pored velike euforije koja vlada zbog venčanja para iz kraljevske porodice, princ Vilijam se krajem prošle nedelje vratio svojim obavezama u Kraljevskom vazduhoplovstu, gde radi još od završetka studija na „Sent Endrjuz" univerzitetu, na kome je i upoznao svoju sadašnju suprugu. S druge strane, vojvotkinja od Kembridža neće imati mnogo obaveza tokom prve godine braka, tako da će njen glavni zadatak biti da organizuje život za sebe i svog supruga u njihovom dvorcu u Velsu gde žive, a pored toga podržavaće svog supruga u svim njegovim, kako zvaničnim tako i nezvaničnim aktivnostima. Njeno prvo javno pojavljivanje u Velikoj Britaniji očekuje se na takmičenju u polu, koje se održava u maju, kada će se Vilijam takmičiti, dok će ga Kejt podržavati iz kraljevske lože.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti