Viktorija i Dejvid Bekam: Božić u Londonu

Viktorija i Dejvid Bekam: Božić u Londonu

Autor: | 25/12/2014

0

Uprkos spekulacijama da će Božić proslaviti na Maldivima, Viktorija i Dejvid Bekam odlučili su se da ovaj važan porodični praznik dočekaju u Londonu, gde im žive porodice i mnogobrojni prijatelji. Fotografije raskošno dekorisane porodične kuće u glavnom gradu Velike Britanije na svom Instagram profilu objavio je njihov sin Bruklin. Dečak je neposredno pred praznik na društvenim mrežama napisao da je srećan što je upoznao Deda Mraza koji je posetio njihov dom u britanskoj prestonici, kako bi uveselio najmlađe dete poznatih supružnika - devojčicu Harper Seven.
- Oh, Bože, upoznao sam Deda Mraza - napisao je tinejdžer.
Međutim, ne čudi što su Bekamovi odlučili da Božić provedu u domovini. Naime, Dejvid je nedavno otkrio da mu je to omiljeno doba godine jer je porodica na okupu.
- Oduvek sam voleo Božić. Volim i tradiciju u vezi s ovim praznikom - stare filmove, britanske serije, božićne pesme, kraljičin govor... Čak i kada smo živeli u Los Anđelesu, Parizu i Madridu uvek bismo dolazili u Britaniju da proslavimo ovaj praznik - otkrio je proslavljeni fudbaler.

Autor: Life Content
Foto: Brooklyn Beckham / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još