Dok su svi čekali venčanje decenije, Bekamovi u tajnosti oženili sina? (foto)

Dok su svi čekali venčanje decenije, Bekamovi u tajnosti oženili sina? (foto)

Autor: | 14/02/2021

0

Od kada je Bruklin Bekam zaprosio ćerku milionera, Nikol Pelc, svetska javnost sa nestrpljenjem očekuje venčanje decenije. Ipak, jedan detalj, naveo je sve da sumnjaju da od spektakularnog slavlja neće biti ništa i da je naslednik Dejvida Bekama već izgovorio sudbonosno "da" svojoj verenici.

Glasine o tajnom venčanju počele su kada je na sve većem broju fotografija Bruklina Bekama uočen prsten, koji neodoljivo podseća na burmu.

Pročitajte: Sukob u domu Bekamovih ne jenjava - Snaha zadala nizak udarac Viktoriji Bekam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Još od kada je njeno ljubavno pismo, koje je Nikol potpisala sa: Tvoja buduća žena, istetovirao na vrat, priče o tome da će se venčanje odigrati što pre, postale su sve glasnije.

Kako su okupljanja i proslave još uvek zabranjene širom sveta, usled pandemije korona virusa, Bruklin i Nikol sigurno bi još dugo čekali svoj datum iz snova. Kako se čini, par je odlučio da u tajnosti stane na ludi kamen, dok će proslava venčanja sačekati neke bolje dane.

Pročitajte: Viktorija Bekam u šoku - potpuno nespremna za novu ulogu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Ipak, ovim povodom, niko od članova porodice Bekam još uvek se nije oglasio, pa priče o tajnom venčanju sina Dejvida i Viktorije Bekam, ostaju još uvek na nivou pretpostavke.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti