Može li potresnije: Najtužnija princeza provešće rođendan svojih blizanaca sama u bolnici

Može li potresnije: Najtužnija princeza provešće rođendan svojih blizanaca sama u bolnici

Autor: | 09/12/2021

0

Deca princeze Šarlin tužna, bliži se rođendan, a mame nema

Samo nekoliko dana pošto se posle višemesečnog odsustva vratila u Monako, princeza Šarlin smeštena je na lečenje u jednu psihijatrijsku ustanovu van kneževine, potvrdio je njen suprug u izjavi za američki People. Odluku da usled „duboke iscrpljenosti, emotivne i fizičke“ potraži stručnu pomoć par je, navodno, zajednički doneo, mada princezine potvrde nema.

Pročitajte: Porodične spletke - Ko su braća princeze Šarlin koja su pomogla Albertu da je smesti na psihijatriju

Getty Images

 

Podsetimo, princ Albert saopštio je prošlog meseca da će Šarlin bar nekoliko nedelja provesti u ustanovi za lečenje, ne pojasnivši o čemu je reč. Zato ne iznenađuje što se širom sveta pokrenuo novi talas teorija zavera, a najglasniji tvrde da se nešto čudno dešava u tom braku, iza kulisa naizgled savršene bajke.

Pročitajte: Zbog njega je smeštena na psihijatriju - Bliskost Princeze Šarlin sa bivšim dečkom slavne menekenke razbesnela Alberta

Christian Sperka

 

Blizanci Žak i Gabrijela nadaju se da će mamu videti 10. decembra, kada slave sedmi rođendan. Bili su odvojeni od nje gotovo deset meseci, a dve posete Južnoj Africi s ocem nisu bile dovoljne da nadoknade sve zagrljaje. Kada je njihova mama po povratku u Monako ponovo nestala, na balkonu palate držali su male „transparente“ na kojima su napisali „Mama, nedostaješ nam, volimo te“ i nacrtali srca.

Pročitajte: Potresna slika sa balkona palate u Monaku, Žak i Gabrijela rasplakali planetu - Mama, nedostaješ nam

Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još