Kraljica upoznala praunuku: Hari i Megan predstavili ćerku Elizabeti

Kraljica upoznala praunuku: Hari i Megan predstavili ćerku Elizabeti

Autor: | 09/06/2021

0

Lilibet Dajana očarala kraljicu

Proteklog vikenda iz Kalifornije je stigla lepa vest ‒ princ Hari i Megan Markl ponovo su postali roditelji. Vojvotkinja od Saseksa porodila se u petak u prepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, u bolnici u Santa Barbari, a devojčica je dobila ime Lilibet Dajana. Sve je proteklo u strogoj tajnosti, što govori i činjenica da je zvanično saopštenje izdato dva dana kasnije.

Pročitajte: Zašto Hari i Megan neće imati više dece

Getty images

 

Kako se navodi u izjavi, Hari i njegova supruga odabirom imena želeli su da odaju počast njegovoj majci i baki. Lilibet je nadimak kraljice Elizabete. Tako su je zvali roditelji, Džordž VI i Elizabeta – Kraljica Majka, kao i suprug, princ Filip, koji je nedavno preminuo. Ovo je njeno 11. praunuče i nema sumnje da se raznežila kada je čula kako se zove, posebno ako se u obzir uzmu poslednja dešavanja na dvoru u vezi sa Harijevim napuštanjem porodice. Interesantno je, međutim, da je posle smrti vojvode od Edinburga zabranila da joj se bilo ko na dvoru tako obraća. 

Pročitajte: Porodila se Megan Markl - Lilibet Dajana je stigla


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Kako prenosi magazin „People“, nekoliko dana posle dolaska na svet male Lili Hari i Megan predstavili su je njenoj prabaki. Budući da žive u Kaliforniji, to su učinili virtuelno, preko video-poziva.

‒ Oboje su bili veoma uzbuđeni i jedva su čekali da vesti o rođenju ćerke podele sa kraljicom ‒ otkrio je izvor blizak Saseksovima.

Pročitajte: Ovo se čekalo, reči gađaju pravo u srce - Oglasio se princ Vilijam povodom rođenja Harijeve i Meganine ćerke

Getty images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti