Princ Vilijam otkrio šta je uradio kada su mu javili za smrt majke

Princ Vilijam otkrio šta je uradio kada su mu javili za smrt majke

Autor: | 24/05/2021

0

Smrt princeze Dajane princa Vilijama proganjala je pune dve decenije...

„Tužan sam jer je moja deca nikada neće upoznati“, rekao je nedavno princ Vilijam evocirajući uspomene na majku. Na princezu Dajanu misli svaki dan, a emocije su ga potpuno savladale dok je stajao pred oltarom i izgovarao sudbonosno da Kejt Midlton. To niko nije video... Ali, najbliža porodica zna koliko ga boli duša. „Mnogo nedostaješ tati“, nedavno je poručila mala Šarlota baki o kojoj zna samo iz priča.

Pročitajte: Prelep razlog za sreću na britanskom dvoru - Vilijam i Kejt ne skidaju osmeh sa lica

Profimedia

 

A pre nekoliko dana, prilikom posete Narodnoj skupštini Škotske, vojvoda od Kembridža izjavio je da iz ove konstitutivne države na severu Britanije nosi najlepša sećanja, ali istovremeno i najbolnija.

- Bio sam ovde, u zamku Balmoral, kada su mi javili da mame više nema. U potpunom šoku, utehu sam nakratko pronašao u održanoj narednog jutra u maloj crkvi u obližnjem selu Krati. U danima punim teških, mračnih trenutaka, pokušavao sam da se smirim posmatrajući neverovatne škotske pejzaže. Tada sam znao da ću zauvek biti duboko vezan za ovu zemlju.

Pročitajte: Potresna ispovest princa Harija - Smrt princeze Dajane odvela ga je u ponor alkohola i droge

Getty images

 

- Trebalo mi je dvadeset godina da prihvatim njenu smrt – bio je iskren Vilijam, koji je ovom prilikom optužio televiziju BBC da je obmanuo Dajanu. Naime, istraga je utvrdila da je Martin Bašir, autor emisije „Panorama“, senzacionalni intervju sa Lejdi Di iz 1995. godine dobio na prevaru, ucenjujući je falsifikovanim dokumentima.

- Prevarantski način na koji je dobijen intervju značajno je uticao na ono što je tada rekla moja majka. Zatrovao je odnos između mojih roditelja i povredio još mnogo drugih ljudi.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti