Ove godine, praznici će za kraljevsku porodicu biti potpuno drugačiji: Stižu im neočekivani gosti!

Ove godine, praznici će za kraljevsku porodicu biti potpuno drugačiji: Stižu im neočekivani gosti!

Autor: | 30/09/2020

0

Hari i Megan ponovo na dvoru ‒ vest je preplavila svetske medije. Od kada su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa napustili svoje kraljevske dužnosti i otpočeli život u Los Anđelesu, javnost nestrpljivo očekuje vest o njihovom povratku.

Kako prenose strani mediji Hari i Megan na dvoru će se naći krajem godine jer sa sinom Arčijem planiraju da zimske praznike provedu uz kraljevsku porodicu. Porodica na put kreće čim Sjedinjene Američke Države koriguju mere izlaska iz zemlje, donete usled pandemije korona virusa. Iako će njihov put pre svega biti privatne prirode, jer kraljevsku porodicu nisu videli više od pola godine, Hari i Megan će se tom prilikom posvetiti i svom humanitarnom radu.

Pročitajte: Udarna vest u svim svetskim medijima - Princ Hari i Megan potvrdili novosti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Jul 3, 2020 at 2:34pm PDT


Kako izvor blizak paru otkriva, Hariju je veoma bitno da održi porodičnu tradiciju za praznike i ne želi to da propusti ni po koju cenu.

- Zimski praznici su puni tradicije za kraljevsku porodicu, a Hari i Megan ne kriju da su taj period godine oduvek voleli. Iako su povratak planirali nekoliko puta, vanredno stanje im to nije dozvolilo pa se sada nadaju da će se do kraja godine njihova želja ispuniti.

Njihovom povratku posebno se raduju kraljica Elizabeta i princ Filip, koji jako žele da vide Arčija. Mali Arči konačno će biti u društvu svojih rođaka Džordža, Luisa i Šarlot, koji će mu praznike učiniti nezaboravnim.

Njihovom povratku posebno se raduju kraljica Elizabeta i princ Filip, koji jako žele da vide Arčija. Mali Arči, konačno će biti u društvu svojih rođaka Džordža, Luisa i Šarlot, koji će mu praznike učiniti nezaboravnim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti