Hari je pronašao način da se iskupi: Svi pričaju o rođendanskom iznenađenju za vojvotkinju od Saseksa

Hari je pronašao način da se iskupi: Svi pričaju o rođendanskom iznenađenju za vojvotkinju od Saseksa

Autor: | 07/08/2020

0

Kada pripadate jednoj od najmoćnijih porodica sveta, sve vam je dostupno pa skupoceni pokloni nisu retkost. Ipak, princ Hari je morao dobro da se potrudi oko poklona za rođendan svoje supruge Megan Markl.

Nekadašnja glumica je 4. avgusta proslavila rođendan u njihovom domu u Los Anđelesu u intimnom okruženju uz namilije. Ipak, princ Hari je odao sve od sebe da joj ovaj rođendan učini posebnim. Nakon svega kroz šta su u poslednje vreme prošli, želeo je da se Megan tog dana zaista oseti voljenom.

Pročitajte: Megan Markl dobila neočekivani rođendanski poklon od kraljevske porodice

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана 6. Сеп 2019. у 5:57 PDT

Hari je spremio večeru ,a imamo je pomoć Meganine majke Dorije

– Dan su proveli kao prava porodica, a uveče je Dorija čuvala Arčija kako bi Hari i Megan mogli da se posvete jedno drugom. Hari je spemio večeru, a Dorija mu je pomagala u pripremi – rekao je izvor za „US Weekly”

Hari poklonio Megan

Ipak, večera nije bilo jedino iznenađenje koje je romantični princ pripremio voljenoj supruzi. Hari je Megan iznenadio ogromnom čokoladnom tortom koja je bila ukrašena balonima.

I ovde je dao svoj doprinos. Iako nije sam pravio tortu, dao je instrukcije poslastičarima, odnosno učestvovao je u izradi ovog posebnog recepta. Kada je večera bila gotova, Hari je poklonio Megan ogrlicu koja je pravljenja specijalno za nju.

Pročitajte: Megan Markl prolazi kroz pakao - Posle Harijeve izdaje, mora da plati i basnoslovnu sumu novca

hari poklonio Megan

– Draguljaru je objasnio kakav dizajn želi, a uz ogrlicu joj je dao i njihovu zajedničku uramljenu fotografiju. Hari je takav, njemu su važne male sitnice. I uživa u tome da uveseljava najbliže – rekao je izvor i dodao kako je Megan bila oduševljena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još