Ceca, Karleušin bivši, Dijana Đoković... Pogledajte kako su se poznati obukli za koncert Aleksandre Prijović

Ceca, Karleušin bivši, Dijana Đoković... Pogledajte kako su se poznati obukli za koncert Aleksandre Prijović

Autor: | 29/09/2023

1

Koncert Aleksandre Prijović okupio brojne poznate ličnosti

Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi od tri koncerta u beogradskoj Štark Areni i ispisala nove stranice muzičke istorije na ovim prostorima. Dva i po sata trajao je spektakl kojim je mlada pevačica potvrdila da je jedna od najvećih regionalnih folk zvezda.

Boško Karanović

 

Na sceni su joj se pridružili dugogodišnji prijatelji i saradnici, između ostalih i kolega Aco Pejović, a i u publici smo primetili mnogo poznatih lica koja su priji pružila podršku i usput uživala u sjajnom performansu sa dosad neviđenom produkcijom.

Boško Karanović

 

Ceca Ražnatović stigla je u opuštenoj varijanti, savršenoj za velike koncerte. Odlučila se trendi farmerke – široke, sa nekoliko izreza, i klasičnu belu košulju, kao i beli asesoar: kaiš, cipele, torba.

Pročitajte: Bukti tihi rat! Zašto se ne vole Aleksandra Prijović i Milica Pavlović, istina se dugo krila

Širok osmeh kojim je pozdravila fotografe pred Prijin nastup otkriva da je jedva čekala da šou počne.

Boško Karanović

 

Ni Dijana Đoković, majka najboljeg tenisera sveta, nije želela da propusti koncert. I ona je bila sjajno raspoložena, a što se stajlinga tiče, odlučila se za casual klasiku - bele pantalone i svetlocrvreni sako.

Boško Karanović

 

Marija Šerifović došla je u crnom od glave do pete. Bukvalno, jer je popularna pevačica nosila tamne naočare i kačket, koje je ukomponovala sa crnim pantalonama, majicom i jaknom.

Boško Karanović

 

Nemanja Nedović došao je u sportskoj varijanti, što mu kao košarkašu apsolutno pristaje – bela majica, šareni šorts, patike.

Pročitajte: Konačno da ga vidimo! Mali Aleksandar Živojinović zvezda maminog novog spota

Njegova supruga Mina je, pak, briljirala u izdanju savršenom za večernje prilike, a posebno su se istakle duboke čizme koje su se “popele” preko kolena.

Boško Karanović

 

Koncert Aleksandre Prijović oduševio je još jedan poznati par. Mirka Vasiljević i Vujadin Savić odlučili su se za elegantno-sportski šik - lepa glumica za sjajan crni komplet sa kratkom suknjom koja je otkrivala duge noge i čizme u bež nijansi, a zgodni fudbaler sa karirano odelo i bele patike.

Boško Karanović

 

Bojan i Maša Karić takođe su igrali na casual kartu. Crna boja je dominirala, ali moramo posebno da istaknemo njene trendi farmerke sa širokim džepovima sa strane i fenomenalnu tašnu.

Boško Karanović

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Jana 18:49 29.09.2023
Odgovori

E otadzbino moja propala kada je koncert jedne romkinje sa zubima a cipiripi, glavni dogadjaj

hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još