Šmeker sa slike danas ima 33 godine i četvoro dece: Da li ga prepoznajete

Šmeker sa slike danas ima 33 godine i četvoro dece: Da li ga prepoznajete

Autor: | 04/07/2023

0

Fotografije nekad i sad privlače pažnju

Kada odrastate uz roditelje koji su u svojim profesijama maestralni, a od njih nasledite bar deo talenta, sasvim je logično da poželite da nastavite tim putem. Još ako vam sudbina „ide naruku‟ pa od malih nogu plenite lepim izgledom i šarmom, kroz život će vam se sva vrata lakše otvarati.

Instagram

 

– I kao dete je bio lep kao lutka, takav je i danas – poručili su oni koji su u dečaku sa slike prepoznali momka u kojeg je izrastao. Iako su od nastanka fotografije do danas prošle dve i po decenije, crte lica se nisu previše promenile, a tu je prepoznatljivi znak – mladeža iznad gornje usne. 

Pročitajte: Mislili ste da žive stilom bogataša... Dom Mirke i Vujadina će vas šokirati FOTO

„Na današnji dan, pre 33 godine, 1. jula 1990. rodio nam se drugi sin – Vujadin! Neka je u zdravlju i radosti! Mali Vujadin. Danas otac četvoro dece‟, reči su kojima je Marina Rajević Savić preko Instagrama čestitala rođendan sinu.

Instagram

 

Kao što je poznato, Vujadin Savić se, poput svog oca Dušana, proslavio u svetu fudbala.

Kad je reč o privatnom životu, već godinama je u vezi sa glumicom Mirkom Vasiljević, a budući da su oboje izuzetno lepi, harizmatični i talentovani nema sumnje da ćemo o njihovo četvoro mališana tek čuti lepe reči.

ATA images

 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti