Potez Vujadina Savića šokirao javnost: Mirka ne može da veruje očima, moglo je to i drugačije FOTO

Potez Vujadina Savića šokirao javnost: Mirka ne može da veruje očima, moglo je to i drugačije FOTO

Autor: | 09/06/2023

0

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić uživaju u vezi već 11 godina, a tokom tog vremena stvorili su veliku porodicu koja broji čak četvoro dece. Par je prolazio kroz turbulentne periode kada se pisalo da fudbaler vara mladu glumicu, ali čini se da su sve nedaće uspeli da prebrode zajedno.

Ata Images

 

Ono što već neko vreme zanima javnost jeste kada će Mirka i Vujadin da se venčaju. Mirka je nekoliko puta komentarisala brak, ali do sada par se nije zvanično oglasio povodom stajanja na "ludi kamen". Posle toliko dece i godina koje su proveli u vanbračnoj zajednici, sledeći logični korak je onaj pred oltar, ali ovom paru se izgleda i dalje ne žuri.

Vujadinu je, makar bi se tako moglo reći, venčanje samo formalnost koja ne dokazuje ljubav između dvoje ljudi. Fudbaler je na svoj način pokazao privrženost prema Mirki na svoj način, iako na njegov potez nije svako reagovao sa odobravanjem.

Pročitajte: Mislili ste da žive stilom bogataša... Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića će vas šokirati, a pogotovo ovo što on čuva na zidu (FOTO)

Instagram

 

Naime, Vujadin je istetovirao Mirkino lice na grudi, i pohvalio se ovim umetničkim delom na svom Instagram profilu. Fudbaler je u Dubaiju i uživa u lepom vremenu koje je iskoristio da provede u toplom moru, a njegova slika bez majice podelila je javnost. Mnogi su komentarisali da je venčani prsten bolji način da se pokaže ljubav prema ženi, dok su drugi smatrali da je ovo izuzetno hrabar potez koji dokazuje da će on i Mirka provesti večnost zajedno.

Pročitajte: Mirka Vasiljević za HELLO! predstavlja ćerkicu Aniku - Došla je u naše živote kao trešnjica na torti, Andrej, Adrijana i Mihajlo je obožavaju

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti