Za Adrijanu Savić tek će se čuti: Ćerka Mirke i Vujadina oduševila, srce je reklo svoje FOTO

Za Adrijanu Savić tek će se čuti: Ćerka Mirke i Vujadina oduševila, srce je reklo svoje FOTO

Autor: | 27/03/2023

0

Adrijana Savić je tatina naslednica

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, kao što je poznato, imaju četvoro dece: Adrijanu, Andreja, Mihajla i Aniku. Mladi roditelji tek što su zakoračili u tridesete, ali već sada mogu početi da razmišljaju o budućem profesionalnom opredeljenju njihovih mališana.

Pročitajte: Gledate je u vestima, a nemate pojma da je prelepa plavuša majka Mirke Vasiljević FOTO

Ata Images

 

Genetika je, naravno, odigrala presudnu ulogu i to na nesvakidašnji način. Naime, najstarija Adrijana, koja je rođena 2013. godine u Bordou, u Francuskoj, od majke je nasledila lep i nežan izgled, ali ne i želju da se predstavi na glumačkoj sceni.

Pročitajte: Preslatka žurka za Aniku - Ćerka Mirke i Vujadina proslavila 1. rođendan FOTO

Instagram

 

Naprotiv, devojčica je „povukla“ na Saviće, pa je uz oca Vujadina i slavnog dedu Duleta zavolela fudbal i travnati teren. Adrijana već neko vreme redovno trenira i igra fudbalske utakmice, tako da su plavi dres i kopačke postali sastavni deo njenog garderobera.

− Tačna je izreka da su mala deca mala briga, a velika – velika. Koliko god da sam sada rasterećena, jer mnogo toga mogu sami da obave, toliko imam u vidu da su neki već lagano zakoračili u pubertet. Dokle god prave gluposti koje su meni poznate, jer sam ih i sama radila ili neko iz mog okruženja, sve je ok – rekla je nedavno Mirka Vasiljević u intervjuu za HELLO!.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još