Suze Aleksandre Prijović na koncertu dirnule publiku! Bina u obliku slova krije jaku simboliku

Suze Aleksandre Prijović na koncertu dirnule publiku! Bina u obliku slova krije jaku simboliku

Autor: | 28/09/2023

0

Koncert Aleksandre Prijović u Areni

Večeras je počeo prvi od tri zakazana koncerta Aleksandre Prijović u Štark Areni, a kako možemo da vidimo na društvenim mrežama sve je savršeno skockano za nastup jedne od najpopularnijih pevačica na estradi.

Ata Images

 

Aleksandra je koncert je otvorila numerom "Od istoka do zapada", kako njena turneja i nosi naziv, a pevačica je na samom početku pustila suze i emotivnim govorom se obratila publici.

 

- Prvi put, kad sam prolazila pored Arene, to je bio moj prvi dolazak u Beograd, kada sam rekla: "Mama zamisli da jednog dana imam ovde koncert". To se tada činilo nemogućim, ali uz vašu ljubav i podršku, sve je moguće. Mama sigurno plačeš sad. Mislim da ste primetili da u poslednje vreme ne mogu da sakrijem svoje emocije i da često zaplačem na nastupima, sigurno će biti i večeras tako. Želim da zajedno plačemo, želim da ovo bude veče za pamćenje i da uživamo svi zajedno - rekla je Aleksandra Prijović.

Aleksandra večeras blista u žutoj toaleti, a onda su se nizale toalete koje je pripremila za ovu priliku kao i najveći hitovi koje je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Ata Images

 

Prijina bina je najviše privukla pažnju publike koja je sa nestrpljenje čekala da folk zvezda izađe na istu.

Naime, kako se može videti na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, bina je u obliku slova A, što je prvo slovo njenog imena, ali i imena njenog sina Aleksandra, a kako je Prijovićka ranije najavila, sina će izvesti na binu u jednom trenutku.

@user7414843523738

 

♬ original sound - Ciga

Među prvima na koncert su stigle pevačica Ceca Ražnatović i mama Aleksandre Prijović Borka, Mirka Vasiljević sa Vujadinom Savićem, Dijana Đoković, Marija Šerifović, tu je i Suzana Jovanović, pevač Đani. reper Nući i drugi.

- Znala sam da će ovo da se desi, ali nisam znala da će ovako da deluje na mene. Nisam je videla danas, mimoišle smo se. Zvala me je, pitala me je da li sam gotova, da li sam se sredila, da li sam stigla... Pitala sam je kako si ti, kaže: "Super sam, nemam tremu". Pozitivna je, srećna, isto kao svi mi. Baka i deka će uskoro stići. Ja sam sad počela da plačem kad sam videla ovu masu... Nisam mogla da se suzdržim. Ne znam šta će biti kad se ona pojavi na sceni, kako ću to podneti - rekla je Borka, a zatim otkrila kakvu je poruku poslala svojoj ćerki na putu do arene.

- Zvezdo moja, tu ti je mesto! - poručila je Borka svojoj ćerki Aleksandri.

Ata Images

 

Ata Images

 

Podsetimo, Aleksandra je zakazala tri koncerta u beogradskoj Areni i time je postala prva srpska pevačica koja će pevati u ovoj dvorani tri noći zaredom.

Pročitajte: Aleksandra Prijović slavi rođendan, najlepše čestitke stigle od supruga Filipa i njegove majke

Ujedno, Prija će postati i prva takmičarka "Zvezda Granda" koja će nastupiti u najvećoj dvorani na Balkanu, a kako se šuška u medijima posle tri spektakla postaće bogatija za čak milion evra.

Ata Images

 

Ipak, ona neće biti i najveći izvođač koji će zaraditi u ovoj godini od održavanja koncerata u Srbiji, jer će više uzeti Dino Merlin koji održava četiti koncerta. A rekord u održavanju koncerata u "Štark Areni", kao i u zaradi i dalje drži Zdravko Čolić koji je 2019. godine održao šest nastupa u najvećoj hali u Srbiji i inkasirao 1.800.000 evra.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images