Haljina o kojoj se priča: Prva dama u nikad boljem izdanju! (foto)

Haljina o kojoj se priča: Prva dama u nikad boljem izdanju! (foto)

Autor: | 29/06/2022

3

Haljina Tamare Vučić očarala sve prisutne 

Tamara Vučić stvarno je „Čudesna žena“, iako ne nosi kostim superheroine. Sve stiže bez mnogo muke i problema, a juče je uspela da se u roku od nekoliko sati pojavi na dva važna događaja u Beogradu – jednom formalnom i drugom nešto opuštenijem.

Pročitajte: Aleksandar i Tamara Vučić konačno zajedno u javnosti, prva dama očarala (video)

Ata Images

 

Često je viđamo na nastupima velikih svetskih zvezda i njenih omiljenih muzičara, pa je tako sinoć, posle tradicionalnog vidovdanskog prijema u Palati Srbija, svratila do Botaničke bašte, na koncert Barbare Pravi. Prva dama savremene francuske šansone, srpskog porekla, koja je osvojila drugo mesto na „Pesmi Evrovizije 2021“, priredila je nezaboravno veče u prelepom zelenom ambijentu, a supruga predsednika Srbije uživala je u svakom trenutku.

Pročitajte: Tamara Vučić u nikad lepšem izdanju, detalj u kosi sve ostavio bez daha (foto)

Ata Images

 

Primetili smo, naravno, i odevnu kombinaciju. Elegantnu kreaciju u boji ciklame koju je nosila na prijemu zamenila je ležernom belom haljinom na bretele, a od asesoara je, pored osmeha, imala i lepezu, jer je ovaj jun glavnom gradu doneo prilično visoke temperature.

Tamara je već imala prilike da se sretne sa simpatičnom šansonjerkom. Desilo se to prošle godine prilikom njene posete Parizu.

Komentari (3)

Loading
Ana 17:54 29.06.2022
Odgovori

Sa Tamarom predsednik Vučić dobija potpuno drugu dimenziju,lepota prefinjenost zrače

Vera 21:07 29.06.2022
Odgovori

Lepa, vrlo zenstvena, prefinjena, nenametljiva, uz to obrazovana, elokventna, angazovana ali i porodicna...ma, prava mlada dama!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti