Prva dama očarala i Njujork: Tamara Vučić ne može da pogreši, u elegantnom izdanju ukrala šou

Prva dama očarala i Njujork: Tamara Vučić ne može da pogreši, u elegantnom izdanju ukrala šou

Autor: | 19/09/2023

0

Zasenila je Ajfelovu kulu, kraljicu Letisiju, Brižit Makron... Pleni elegancijom gde god se pojavi i nije nimalo lako stati joj na modnu crtu. Tamara Vučić nastavlja da oduševljava svet pažljivo odabranim autfitima, a posle samita u Kijevu, gde je oduševila sve prisutne, javila se i iz Sjedinjenih Država.

Miloš Nadaždin

 

Pročitajte: Sa klasikom nema greške: Tamara Vučić u Kijevu oduševila otmenim izdanjem koje svako može da iskopira

Prva dama Srbije boravi u Njujorku, gde se održava 78. zasedanje Generalne skupštine “Ujedinjenih nacija”. Kako je otkrila na Instagramu, prisustvovala je događaju ”Svet je naš zajednički dom: Put ka pokretu nultog otpada”, organizovanom pod pokroviteljstvom supruge predsednika Turske Emine Erdogan. Među govornicima je bio i gradonačelnik “velike jabuke” Erik Adams.

Instagram

 

Za ovu priliku Tamara je odabrala još jednu impresivnu odevnu kombinaciju. Sa crnom haljinom, esencijom elegancije, ne može da se pogreši. Očarala je prisutne u midi modelu sa neobičnim rukavima, a stajling je upotpunila cipelama iste boje. Možda nismo bili na licu mesta, ali sigurni smo da je ostalim prvim damama i ovog puta ukrala šou.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti