Ti si ono što vidiš: Pogledajte šta je prva dama Tamara Vučić zatekla na putu FOTO

Ti si ono što vidiš: Pogledajte šta je prva dama Tamara Vučić zatekla na putu FOTO

Autor: | 01/06/2023

1

Tamara Vučić ne pojavljuje se često u javnosti, još ređe daje intervjue, a ako je negde i primetimo, to su pažljivo odabrani događaji, kao što su koncerti, predstave ili manifestacije humanitarnog karaktera. Tada se, sad već tradicionalno, uglavnom ocenjuju njeni stajlinzi. Ne zaboravljamo, naravno, ni njene poslovne aktivnosti, koje ne podrazumevaju samo obaveze jedne prve dame, već i one koje se odnose na njeno radno mesto u Ministarstvu spoljnih poslova.

Pročitajte: Korekcija kojoj ni prva dama nije odolela - Tamara Vučić malom promenom na licu dobila nežniji izraz FOTO

Miloš Nadaždin

 
 

No, supruga predsednika Srbije ponekad nam otkrije i nešto iz privatnog života. Videli smo kako je proslavila rođendan, šta radi u slobodno vreme sa sinom Vukanom i kako zajedno prave omiljene poslastice, a otkrila nam je da voli i da boravi u prirodi.

Tako je na Instagramu, gde iz dana u dan ima sve više pratilaca, pokazala na šta je nabasala tokom jedne šetnje. Bilo je to zeleno srce od mahovine. „Ti si ono što vidiš“, napisala je na snimku, koji prati pesma „Follow Your Heart“ rok grupe „Scorpions“. Nije otkrila destinaciju, ali pretpostavljamo da je negde na „domaćem terenu“.

Pročitajte: Ovako Tamara Vučić provodi slobodno vreme - Želela je da ostane neprimećena, a evo ko joj je pravio društvo FOTO

Instagram

 

Shodno svojoj poziciji, Tamara koristi popularnu društvenu mrežu vrlo umereno i njeni postovi vezani su najčešće za humanitarne aktivnosti. No, fotografi ne ispuštaju elegantnu damu iz objektiva kada stigne na neko javno dešavanje kao što je, na primer, bila revija Igora Todorovića, gde je takođe plenila. Ipak, kad god ima vremena, pobegne u prirodu, a kako smo već ušli u topliju sezonu, sigurno će imati i više prilike za to.

Pročitajte: Tamo gde su najsrećniji - Idila u domu porodice Vučić, mali Vukan uživa u maminim čarolijama FOTO

Boško Karanović

 

- Svakome prija da se bar nakratko izmesti, promeni okruženje, atmosferu. Volim toplo vreme, leto mi prija. Kada smo kod aktivnog odmora, pretprošle godine sam se podsetila šta znači biti planinar i popela se na vrh Rtnja. Za nekoga je to možda lagani poduhvat, ali meni je bio važan jer me je podsetio na detinjstvo. Od rođenja sam član Planinarskog društva Gučevo iz Loznice, pod uticajem roditelja, pre svega oca. Ali, voda je, ipak, ta koja znači život i donosi neku vrstu mira – otkrila je prva dama u poslednjem intervjuu za HELLO!.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još