Kao u dobra stara vremena: Princeza Šarlin ponovo blista, dijamanti iz porodične riznice ostavljaju bez daha (foto)

Kao u dobra stara vremena: Princeza Šarlin ponovo blista, dijamanti iz porodične riznice ostavljaju bez daha (foto)

Autor: | 26/06/2022

1

Princeza Šarlin ponovo ona stara

Prošla godina bila je toliko teška da bi je najradije izbrisala iz kalendara, ali ovu će pamtiti kao trijumfalni povratak, ne samo u kneževsku palatu, već i u život. Šarlin od Monaka blistala je na otvaranju 61. Televizijskog festivala u Monte Karlu i opšti utisak je da je izgledala kao u stara, dobra i ne tako davna vremena.

Pročitajte: Procurili detalji tajnog ugovora - Najtužnija princeza protiv svoje volje ostaje u palati, Alberta će to skupo koštati

Getty Images

 

Lepa princeza na ceremoniju je došla sa suprugom Albertom, a zelena haljina koju je nosila bila je mali omaž kući “Lanvin”. Naime, Mari-Blanš de Polinjak, ćerka osnivačice brenda Žan Lanven, postala je članica dinastije Grimaldi kada se udala za bliskog rođaka kneza Renijea, Albertovog oca. Kreacije sa ovim potpisom volela je i nezaboravna Grejs Keli.

Stajling je upotpunio božanstveni nakit iz porodične riznice, posebno dijamantske minđuše i narukvice. Nedostajala je Šarlin glamuroznim događajima, ali očigledno su nedostajali i oni njoj.

Pročitajte: Sedam spratova i dve hiljade jestivih cvetova - Svadbena torta princeze Šarlin je najekstravagantnija koju ste ikada videli (foto)

Getty Images

 

‒ Moja supruga je mnogo patila prethodnih meseci. Sada je dobro, vratila se i to je nešto najlepše što je moglo da nam se desi. Moram da kažem da su nas jako povredile glasine o uzrocima naše razdvojenosti. Ali, srećni smo što smo ponovo zajedno – izjavio je princ pred početak manifestacije.

Komentari (1)

Loading
Joj 01:00 27.06.2022
Odgovori

Uzas od njenog zivota.... Da li bar ima stilistu, kad vec nema familiju i prijatelje da joj pomognu?!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti