Tamara Dragičević: Srećna u ljubavi sa kolegom

Tamara Dragičević: Srećna u ljubavi sa kolegom

18/02/2012

0

Mlada glumica Tamara Dragičević već na studijama skrenula je pažnju na sebe zahvaljujući glavnoj ženskoj ulozi u predstavi „Aska i vuk“, posle čega se njena karijera razvijala vrtoglavom brzinom. Publika ju je kasnije zavolela u filmu „Montevideo, Bog te video“ i seriji „Miris kiše na Balkanu“, dok trenutno mogu da je gledaju u „Vojnoj akademiji“. Zahvaljujući nesumnjivom talentu i vrednom radu, ova lepa dama postala je jedna od omiljenih mladih glumica, a svoje slobodno vreme najviše voli da provodi u društvu porodice, prijatelja i emotivnog partnera, kolege Petra Benčine sa kojim se zabavlja nekoliko meseci.

Nedavno je počelo prikazivanje vaše nove serije „Vojna akademija“, kakve su reakcije gledalaca?
- Veoma dobre. Dobila sam mnogo pozitivnih komentara. U toj seriji igram kadetkinju Nadicu koja je u pešadiji. Ona je jedna brbljivica koja će se zaljubiti u kolegu Živojina Džakovića i njihov odnos će biti veoma interesantan.
Tokom priprema za snimanje imali ste priliku da neko vreme boravite u kasarni, kakvo je to bilo iskustvo za vas?
- To je bilo veoma zanimljivo iskustvo jer smo imali priliku da na stvarnoj vojnoj akademiji prođemo kroz kratku obuku. Naučili smo sve njihove stavove i pozdrave, kako se koristi oružje, kako se nosi uniforma ili kako se pravilno nosi beretka. Ustajali smo u šest ujutru i išli na smortu, a pre nego što se obratimo kapetanu morali smo da tražimo dozvolu. Imali smo priliku da se na licu mesta uverimo kako je to biti kadet.

Jeste li i za druge serije i filmove koje ste snimali imali tako ozbiljne pripreme?
- Sve što sam radila do sada nije zahtevalo ovakvu vrstu pripreme. Kada sam,  recimo, snimala seriju „Miris kiše na Balkanu“, imala sam priliku da razgovaram sa Gordanom Kuić koja je u toj knjizi opisala život svoje porodice, što mi je veoma pomoglo. S druge strane, kada sam radila film „Montevideo, Bog te video“, imali smo susrete sa članovima porodice likova koji su opisani u tom ostvarenju i na taj način smo se takođe pripremali za rad.
Kakva je vaša uloga u nastavku filma „Montevideo, Bog te video“?
- Snimila sam do sada samo jedan deo, tek me čekaju novi snimajući dani. Moj lik se razvija i menja, ali ne bih mnogo da otkrivam o tome.

Intervju: Ivana Nikolić
Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti