Nina Janković: Ljubav kao motiv i inspiracija

Nina Janković: Ljubav kao motiv i inspiracija

Autor: | 16/07/2011

0

Posle zapažene uloge Valerije u filmu „Montevideo, Bog te video“, mlada glumica Nina Janković za kratko vreme postala je miljenica kako domaće publike tako i mnogobrojnih reditelja koji su joj na početku karijere pružili šansu da odigra nekoliko zapaženih uloga. Međutim, i pored toga što je ovog leta veoma zaposlena, Nina je uspela da pronađe vreme i da nedavno privede kraju studije na „Fakultetu dramskih umetnosti“, tako da je stekla zvanje diplomirane glumice.
- Prošle nedelje sam položila poslednji ispit na svom fakultetu tako da je mom školovanju došao kraj. Pošto sam diplomsku predstavu još pre nekoliko meseci završila sa kolegama, više nemam obaveze na Fakultetu i sada mogu potpuno da se posvetim poslu. Drago mi je da sam završila s tim, jer sam želela da dobijem diplomu - tvrdi lepa dvadesetdvogodišnjakinja koju će publika uskoro imati priliku da gleda u dve serije na „Javnom servisu“.
- Privodim kraju snimanje serije „Cvat lipe na Balkanu“, što je nastavak serije „Miris kiše na Balkanu“, dok sredinom narednog meseca počinjem da snimam i seriju „Jagodići“ u kojoj tumačim veoma zanimljivu ulogu. Drago mi je da mi je reditelj Miroslav Lekić pružio šansu, veoma mi se sviđaju scenario, kao i moj lik. Posebno sam ponosna što ovog puta neću igrati zavodnicu već imam potpuno drugačiju ulogu tako da ću morati mnogo da se potrudim, ali se nadam da nikoga neću razočarati - iskrena je Nina.
Ova simpatična glumica koja je osvojila srce mnogih muškaraca, već godinu i po uživa u skladnoj romansi sa četiri godina starijim dečkom Matijom, sa kojim ovog leta planira da ode na kraći odmor.
- Odlučili smo da ovog puta odemo u Hrvatsku i tamo ćemo biti već za nekoliko dana. Nećemo biti stacionirani na jednom mestu, već planiramo da automobilom obiđemo primorje i da se lepo odmorimo. Zbog mojih obaveza ostaćemo na moru deset dana, a posle se vraćamo u Beograd jer me očekuje početak snimanja serije „Jagodići“ - otkriva Nina koja tvrdi da ju je dečko osvojio lepim manirima.
- Pored sebe imam dečka koji mi pruža podršku što me motiviše da opravdam njegovo poverenje. Voleti i biti voljen nešto je najlepše na svetu, i to je deo mog uspeha. Bez emotivne stabilnosti ne bih mogla da budem ono što jesam. Volim karakterne i stabilne osobe, nežne, pažljive, iskrene i otvorene. Ne zanimaju me sujetni i nadobudni muškarci, volim ono viteško kod muškarca, a Matija sve te osobine ima - zaključuje Nina.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti