Dženifer Aniston dobila zvezdu na Bulevaru slavnih

Dženifer Aniston dobila zvezdu na Bulevaru slavnih

23/02/2012

0

Glumica Dženifer Aniston koja se proslavila ulogom Rejčel u seriji "Prijatelji" dobila je zvezdu na Stazi slavnih na Holivud bulevaru u Los Anđelesu. Kako prenosi "E! News" Anistonova se pojavila sa ocem, Džonom Anistonom, koleginicama iz filma "Wanderlust", Malin Akerman i Ketrin Han, dečkom Džastinom Teruom, koji joj je prvi čestitao, i prijateljem Adamom Sendlerom.
- Ovo je bilo tek u mojim najdivnijim snovima. Nisam mislila da će ovo stajati tu baš danas. Tako da sam veoma zahvalna - rekla je Anistonova u svom govoru.

Posle nje se i glumac Adam Sendler sa kojim je igrala u filmu "Just Go With It", obratio prisutnima, i naterao ih na smeh.
- Ona se molila za tri stvari: da zaseni ceo svet svojom kosom, da jednog dana glumi duha koji ubija ljude, i najvažnije, da dobije prestižnu zvezdu na Holivud bulevaru. E pa, Dženifer, danas ti se ispunila i treća želja - rekao je Sendler.

Iako je Dženifer bila u centru pažnje zbog svog braka sa Bredom Pitom a kasnije i razvoda, njen privatan život nikada nije uspeo da zaseni njene glumačke uspehe.

Anistonova (43) se proslavila ulogom Rejčel Grin u sitkomu "Friends" za koju je dobila Zlatni globus i Emi nagradu. Nakon serije koja se završila 2004. godine, Dženifer je imala niz sjajnih filmskih uloga, među kojima su uloge u filmovima "The Good Girl, "Clive Owen in Derailed" i brojnim komedijama, poput "The Break-Up", "The Switch" i "Horrible Bosses".

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti