Mirka Vasiljević: Vujadin i ja planiramo venčanje

Mirka Vasiljević: Vujadin i ja planiramo venčanje

Autor: | 02/03/2012

0

Glumica Mirka Vasiljević i njen verenik Vujadin Savić uživaju ovih dana sa sinom Andrejem u Beogradu. Mladi fudbaler je u srpsku prestonicu doputovao zvog utakmice koju je igrao u dresu naše reprezentacije, dok je zvezda serije "Miris kiše na Balkanu" došla da se vidi sa porodicom i prijateljima. Jednu od najlepših mama na našoj javnoj sceni ubuduće ćemo češće viđati u Beogradu, jer se uskoro vraća glumačkom poslu. Posle kraće pauze, na repertoaru pozorišta "Boško Buha", od 15. marta, ponovo će se naći predstava "Aladinova čarobna lampa" u kojoj igra lepa glumica.
- Izuzetno sam srećna što se vraćam glumačkom poslu i pozorištu. U predstavi sam igrala do šestog meseca trudnoće i veoma sam se obradovala kada su mi javili da se vraća na repertoar. Reditelj Milan Karadžić mi je ukazao poverenje da sa 17 godina igram u "Aladinovoj čarobnoj lampi". Predstava je na repertoaru pune četiri godine i na moje zadovoljstvo nastavlja da živi.
Na pitanje kako će uskladiti obaveze, budući da živi u inostranstvu, Mirka odgovara:
- Predstava će biti na repertoaru tri-četiri puta mesečno, tako da ću dolaziti jednom mesečno na desetak dana. Tako je bilo i dok smo živeli u Francuskoj. To što imam dete, ne znači da staje život. Tu su bake i deke, koji su još mladi i željni da budu sa Andrejem. Ovo mi je zasad jedini angažman, ali se nadam da ću dobijati uloge u filmovima i u serijama, i neće mi biti problem da po potrebi dolazim na duže.
Mirka i Vujadin su se nedavno iz Bordoa preselili u Drezden. O tome da li su se već navikli na novu sredinu, lepa glumica kaže:
- Kada sam se odlučila na ovakav način života, bila sam svesna da ćemo se često seliti i biti kao čergari. Sve gledam s pozitivne strane i tek se privikavamo na novo okruženje, a Drezden je izuzetno lep grad.
Na pitanje kako se snašli u najvažnijoj, ulozi mame, mlada glumica odgovara:
- Ako vam Bog podari priliku da imate dete, treba je iskoristiti, jer je to najlepše što ženi može da se dogodi. Želela sam da rodim i smatrala sam da mogu da se izborim sa obavezama koje donosi materinstvo. Andrej i ja se iz dana u dan privikavamo jedno na drugo. On je veoma poslušna beba, veseo je, stalno se smeje i guče.
Mirkin verenik Vujadin pomaže glumici oko bebe.
- Svi se u porodici maksimalno trude da pomognu oko deteta, a Vujadin pomaže koliko mu to obaveze dozvoljavaju. Nastoji da što više vremena provede s njim. Kada god može, on ga kupa, hrani i presvlači.
Glumica je prokomentarisala i mogućnost da se uda za svog verenika.
- Planiramo venčanje, ali za svadbu kakvu želim, potrebno je mnogo vremena. Sada nam je prioritet neko drugi. Vujadin preko leta ima dve nedelje odmora, a zimi jednu. Biće i krštenje i venčanje, ali još nismo odlučili kad.
Mirka nerado govori o privatnom životu, a objasnila je i zašto:
- Kada čovek privatan život deli s medijima, metaforički rečeno, ostaje potpuno go. Ono što bi trebalo da ostane između četiri zida, više nije samo njegovo. Smatram da u medijima treba da se pojavljujem samo kada imam nešto da kažem vezano za moj posao. To je za mene odavno postalo sveto pismo. Moj privatni život se ni po čemu ne razlikuje od života drugih ljudi. Jedan dan mi je dobar, drugi manje dobar, treći uopšte ne valja, i sve tako u krug.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti