Jana Milić - Ilić: Zanesena ljubavlju i poslom

Jana Milić - Ilić: Zanesena ljubavlju i poslom

Autor: | 24/03/2012

0

Jedna od najatraktivnijih domaćih glumica Jana Milić-Ilić popularnost koju ima u Hrvatskoj duguje velikoj gledanosti poznate serije „Larin izbor“.  Beograđanka iskrenog osmeha u toj seriji igra sa poznatim hrvatskim zvezdama, kao i uz srpskog glumca koji radi u Holivudu Stefana Kapičića. Posao ju je odveo u Hrvatsku pre godinu dana kada je počelo snimanje "Larinog izbora" koji će se uskoro emitovati i na našoj televiziji. Pored  svakodnevnog snimanja epizoda u mnogim hrvatskim gradovima Jana je uspela da snimi domaći film „Dr Rej i đavoli“, reditelja Dinka Tucakovića, koji je prošle nedelje premijerno izveden kada je zatvorio"Fest".

Iako je prošlog avgusta izgovorila sudbonosno „da“ televizijskom producentu Miši Iliću, posao je vitku brinetu odmah posle medenog meseca odveo daleko od rodnog grada i ona se nastanila u Zagrebu. Zbog predstava u kojima igra na beogradskim pozorišnim scenama, kao i zbog viđanja sa najbližima, Jana dolazi u rodni grad kad god može.
Serija „Larin izbor“ ima ukupno sto osamdeset epizoda, a trenutno se snima sto trideseta, dok se na tamošnjoj televiziji prikazuje devedeseta. Takođe, šesnaest zemalja u svetu otkupilo je prava na prikazivanje ove serije koja se emituje na televiziji „Nova“.

Zvezda brojnih domaćih televizijskih serija na početku razgovora kaže da preferira elegantan stil odevanja, kad god joj prilike to dozvoljavaju.

- Volim visoke potpetice koje rado uklapam sa elegantnom garderobom kada imam priliku da se obučem glamurozno. Na snimanje idem uglavnom u džinsu, jer za posao volim da nosim ležernu garderobu- kaže za „Hello!“ vredna glumica kojoj je do kraja prve sezone serije ostalo još otpriliketri meseca snimanja.
Šta najviše volite da kupujete?
- Cipele bih stalno kupovala. Imam ih mnogo, naročito sa visokom potpeticom.

Volite li garderobu sa poznatim potpisom ili vam brend nije bitan?
-Imam garderobu sa potpisom poznatih dizajnera, ali i odeću koja nije markirana. Ne dopada mi se kada ljudi misle da se stil može kupiti odećom.  Volim kvalitetnu garderobu odprirodnihmaterijala, a i modele određenog modnog kreatora. Ipak, ne dopada mi se ideja da nosim komade na kojima piše logo.
Je li u planu snimanje druge sezone serije?
- Iako još ne bi trebalo o tome javno da pričam, planirano je snimanje druge sezone serije, a producenti su planirali da snime i film. Trenutno pregovaramo o uslovima za moj angažman u novoj sezoni. Volela bih da, ako budem mogla, uspem da za sebe dogovorim bolje uslove snimanja kako moj privatni život ne bi ovoliko trpeo, kao i poslovni angažmani u Beogradu. Grize me savest zbog toga što sa najbližima ne provodim dovoljno vremena. Posao je bitan, ali nisam karijerista.

Intervju: Nadežda Jokić
Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti