Ana Rađen: Prava ljubav ne zna za prepreke

Ana Rađen: Prava ljubav ne zna za prepreke

Autor: | 06/08/2011

0

Poznata pevačica Ana Rađen, posle višegodišnjeg odsustva sa javne scene tokom kojeg se udala za vaterpolistu Nikolu Rađena i rodila dve kćerke Ninu i Teu, nedavno je publiku ponovo obradovala novim albumom koji nosi naziv „Psiho“. Pojedine numere već su postale letnji hitovi u popularnim klubovima i na splavovima. Međutim, uprkos uspesima koje i ona i njen suprug postižu poslednjih meseci, njih dvoje su često na naslovnim stranama zbog navodnog razvoda. I Ana i Nikola su demantovali ovakve priče, a prema njihovom pričanju uživaju u braku više nego ikada.
Jeste li zadovoljni prvim reakcijama publike na vaše nove pesme?
- Malo je reći da sam zadovoljna. Dugo sam najavljivala album, pa je moja publika s nestrpljenjem čekala da čuje nove pesme i mnogo sam srećna što su reakcije pozitivne i što su pesme već sada veoma slušane.
Mislite li da će se pripadnice lepšeg pola pronaći u vašim novim numerama?
- Svaka pesma je priča za sebe, pa će se u njima pronaći i one srećno zaljubljene i ostavljene, kao i one koje se u životu osećaju kao pobednice. Ima za svakoga ponešto, to mi je i bio cilj. Sigurna sam da će posebno devojke uživati u novim pesmama.
Nedavno ste nastupali u klubu “Trokadero” u Budvi, kakve su bile reakcije prisutnih?
- To je bio moj prvi nastup u Crnoj Gori posle duže vremena i posle izlaska novog albuma. Bila sam presrećna što je došlo mnogo ljudi i što je atmosfera bila fenomenalna. Bez lažne skromnosti, očekivala sam da bude tako jer su diskoteke u Crnoj Gori uvek bile pune kada ja nastupam.
I vaš suprug Nikola Rađen je bio sa vama, kako se njemu svideo vaš nastup i da li vas često prati na koncertima?
- Nikola ide sa mnom na nastupe kad god može i uživa u mojim uspesima koliko i ja. On mi pruža veliku podršku, što mi mnogo znači, pa posao mogu da obavljam opušteno i onako kako želim.
U poslednje vreme se sve češće priča o krizi u vašem braku i navodnom razvodu, pogađaju li vas takve priče?
- Mislim da nema potrebe da više pričam na tu temu, jer je vreme najbolji pokazatelj koliko tu ima istine. I eto, prošlo je neko vreme, a mi smo i dalje u braku. Više me ništa ne pogađa, sada mi sve postaje smešno.


U pojednim medijima je objavljene da vam je suprug bio neveran, da li ste nekada posumnjali u njega?
- Što se toga tiče mogu samo da kažem da mi je žao što su naši uspesi, medalje i trofeji pali u senku glupih tračeva. Nikada neću razumeti ljude koji su nenormalno opsednuti nečijim životom. Ipak, to nije uspelo da nam pokvari radost i slavlje povodom uspeha koje postižemo.
Nedavno ste bili sa Nikolom u Atini, kako su tamo protekli njegovi pregovori?
- Domaćini su nas sjajno dočekali i ugostili. Divno smo se proveli i mogu da kažem da smo uživali u njihovoj pažnji. Mediji su takođe propratili naš dolazak, a za mene je bilo veliko iznenađenje što je nekoliko stranica u njihovim novinama bilo posvećeno našem životu i mojoj karijeri. Zaista to nisam očekivala.
Jeste li spremni da brak održavate na daljinu?
- Poslovi su nam takvi i mi smo to znali od početka kada smo počeli da se zabavljamo. Spremni smo da brak održavamo na daljinu i mislim da nam to neće predstavljati veliki problem jer smo oboje profesionalci i svesni da tako moramo da funkcionišemo. Nismo ni prvi ni poslednji koji se na takav način žrtvuju, a olakšavajuća okolnost je u tome što Atina nije mnogo daleko i što je moj posao takav da mogu sama o svemu da odlučujem, pa i koliko ću i kada raditi.
Kada se Nikola seli u grčku prestonicu?
- Već krajem avgusta ćemo otići u Atinu gde ćemo biti svi zajedno neko vreme dok se on ne navikne i stabilizuje.
U nedavnom intervjuu za „Hello!“ Nikola je otkrio da je vama posvetio pobedu protiv italijanskog “Pro Reka”. Jeste li ponosni na njegove velike uspehe koje je ostvario?
- Naravno da sam ponosna. Koja žena ne bi bila ponosna da joj muž posveti istorijsku pobedu. Nekoliko meseci ranije predosetila sam da će osvojiti zlato i bila sam ubeđena u to. Najbolje ga poznajem i znam koliko i šta sve može, zato i mogu da predosetim mnoge stvari.


Kako ćete provesti leto?
- Uglavnom radno, ali imaćemo vremena i za uživanje. Nikola je sa reprezentacijom u Šangaju, gde se održava „Svetsko prvenstvo“ u vaterpolu, a ja sam trenutno posvećena nastupima i promociji novih pesama, tako da ćemo tek sredinom avgusta moći da odemo negde na odmor.
Mislite li da će vašim kćerkama nedostajati otac kada se bude odselio iz Beograda?
- Sigurno da će im nedostajati, jer ga one obožavaju. Ali mislim da će one njemu više nedostajati, zato ću se truditi da nas tri što češće odlazimo kod njega.
Koja od njih dve više podseća na vas, a koja na Nikolu?
- Nina je likom na Nikolu a po ponašanju je ista ja, dok Tea liči na mene, a ima Nikoline osobine. I skoro smo otkrili da je Tea pravi majstor u bazenu, sa samo godinu i po dana koliko ima. Neverovatno je koliko uživa u vodi.
Ko je zadužen za vaš novi imidž?
- Angažovala sam mlade kreatore i stiliste da brinu o mom odevanju jer sam shvatila da je i taj deo veoma važan u ovom poslu. Stefan Orlić i Marina Ilić su zaslužni za moj izgled i drago mi je što lepo sarađujemo i što se to pokazalo kao pun pogodak.
Mnogi kažu da izgledate bolje nego ikada, koliko vremena posvećujete svom izgledu?
- Kada je žena srećna i ispunjena, ona zrači pozitivnom energijom što ne može da prođe nezapaženo. I da se ne bavim ovim poslom, trudila bih se da izgledam lepo i negovano jer mislim da je to najmanje što svaka žena treba da čini.


U čemu se privatno najlepše osećate?
- Najviše volim kada dođe leto i kada konačno mogu da nosim haljine jer se u njima osećam prijatno i opušteno.
Da li vam je potrebna elegantna toaleta da biste se osećali seksepilno ili vam je podjednako dobro i u kežual garderobi?
- Zavisi od raspoloženja i od toga koliko mi je garderoba udobna. Nekada i elegantna haljina može da bude neudobna, pa ne mogu da budem opuštena i da se osećam ženstveno.
Jeste li nekada razmišljali o promeni boje kose i pod kojim uslovima biste postali crnka?
- Ranije sam eksperimentisala sa frizurama, bila sam i crnka, i brineta, i crvenokosa, ali mi plava ipak najlepše stoji. Možda, ako mi jednog dana dosadi da budem plavuša, odlučim da promenim boju kose.
Volite li da prelistavate modne časopise i da se informišete o trendovima?
- Nisam zaluđenik za modu, ali volim da prelistam modne časopise i vidim šta će se nositi u narednom periodu. Mislim da ne treba slepo pratiti trendove, jer nije sve za svakoga.
Kupujete li više garderobu kćerkama ili vama i volite li da i one uvek budu lepo obučene?
- Sebi kupujem garderobu zato što moram, zbog nastupa i prirode posla. Inače, nisam neko ko voli svaki dan da ide u šoping, najviše kupujem u prolazu. Nina i Tea obožavaju haljine, i već sada znaju da uklapaju detalje, šnalice, cipelice, tašnice sa odećom. Interesantno je da Nina obožava da prelistava modne časopise, a najviše se divi cipelama. Nikola je više zadužen za kupovinu njihove garderobe, jer je često u inostranstvu i tamo uvek pronalazi interesantne stvari za njih. Mogu priznati da ume bolje da izabere od mene.
Lečite li nekada loše raspoloženje odlaskom u šoping?
- Ne baš često, ali dešava mi se da na taj način popravljam raspoloženje, jer mi nova garderoba uvek treba zbog posla.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti