Ana Rađen: Neprijatnost u Atini

Ana Rađen: Neprijatnost u Atini

Autor: | 31/10/2011

0

Popularna pevačica Ana Rađen nedavno je doživela neprijatnost u Atini, gde je sa kćerkama Ninom i Teom bila u poseti suprugu, vaterpolisti Nikoli Rađenu, koji ove sezone igra za tamošnji klub „Hios“. Naime, tokom boravka lepe plavuše u prestonici Grčke izbili su nemiri, zbog čega je morala da produži boravak u tom gradu jer su aerodromi bili u blokadi. Zbog nemogućnosti da dođe u Beograd, Ana je morala da otkaže nastup u klubu „Mistik“, ali će to nadoknaditi već ove nedelje.
- Zbog štrajkova i demonstracija u Atini nisam imala mogućnosti da se vratim kući, pa sam prvi put u karijeri morala da otkažem nastup. Trebalo je da deca i ja ostanemo kod Nikole nekoliko dana, ali smo se zbog nereda zadržali nešto više od jedne sedmice. Na sreću, tokom vikenda je vazdušni saobraćaj ponovo počeo da funkcioniše pa smo sada stigli kući - počinje priču Ana.
- Bilo mi je vrlo teško što nisam mogla da odem na nastup, pošto sam se uvek tokom karijere trudila da neizneverim svoju publiku, pa sam često nastupala i bolesna i sa povišenom temperaturom kako bih ispoštovala sve ljude koji žele da budu na mojim koncertima. Međutim, Nikola je uspeo da me uteši i oraspoloži jer nema ništa loše u tome da se nekoliko dana duže odmaram sa njim i decom. Već ove sedmice ću mojoj beogradskoj publici nadoknaditi to i održati nastup.
Pošto ona i njen suprug poslednjih meseci zbog poslovnih obaveza ne žive na istoj adresi, Ana svoje slobodne dane uglavnom koristi da sa kćerkama ode kod uspešnog sportiste u Grčku.
- Moj suprug je prezadovoljan tretmanom koji ima u svom klubu gde su ga svi lepo prihvatili, a uprava se trudi da izađe u susret svim njegovim zahtevima. Nas tri dolazimo često i uživamo uvek kada smo na okupu. Nemiri koji su trenutno u toku nas ne uznemiravaju previše pošto se demonstracije odvijaju u centru grada, dok smo mi smešteni u Glifadi, gde nema opasnosti za bezbednost, jedino što nam je kretanje ograničeno. Na kraju, u našoj zemlji se više od jedne decenije stalno događaju demonstracije tako da smo navikli na takvu vrstu tenzije koja nije toliko strašna kao što možda izgleda na televiziji - iskrena je gospođa Rađen koja tvrdi da sa svojom porodicom sadržajno provodi vreme u Atini.
- Nikola i ja se trudimo da pre svakog odlaska osmislimo šta ćemo raditi, a planove uglavnom prilagođavamo devojčicama. Zato gotovo svakodnevno idemo na plažu gde one uživaju, posećujemo različite igraonice, vodili smo ih u cirkus, a kada sledeći put budemo došle, planiramo i posetu zoo-vrtu pošto ovde postoji i delfinarijum gde se održavaju veoma interesantne predstave sa delfinima. Nini, Tei i meni jako prija boravak kod Nikole, a budući da let traje svega jedan sat, put nam nije naporan. U Atini nemam obaveza i potpuno sam posvećena suprugu i deci, prava sam domaćica koja se trudi da im ugodi - iskrena je Ana koja je prezadovoljna kako je publika prihvatila njene nove pesme.
- Mislim da je album odlično prošao, često nastupam i srećna sam zbog toga. Uskoro ću sa Dejanom Milićevićem snimiti spotove za dve pesme. Do sada nisam imala priliku da sarađujem sa njim, a pošto je poznato da je on veliki profesionalac unapred se radujem što ćemo raditi zajedno - zaključuje atraktivna pevačica.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti