Ana Rađen se slikala za muški časopis

Ana Rađen se slikala za muški časopis

Autor: | 22/04/2011

0

Iako je prošlo samo godinu dana od kada je pevačica Ana Rađen po drugi put postala mama, ona se izazovno slikala za naslovnu stranu magazina "Maxim". Dvadesetsedmogodišnjoj Ani ovo je drugi put da se slika za ovaj prestižni časopis.
- Kada sam se pre pet godina slikala za "Maxim" izlazio mi je prvi album i sve se lepo poklopilo. Sada sam pristala zato što su me pozvali, a velika mi je čast što časopis slavi šest godina postojanja - kaže Ana koja se nije mnogo promenila od trenutka kada je prvi put stala pred objektiv.
- Što se izgleda tiče, smatram da se nisam mnogo promenila, a kada je u život u pitanju jedino što sada pored sebe imam muža i dvoje dece.
Iako mnogi smatraju da žena posle dvoje dece ne može da se vrati u formu, Ana je primer da i te kako može da izgleda čak i bolje nego pre. Pevačica otkriva da su joj upravo kćerkice, dvogodišnja Nina i jednogodišnja Tea, pomogle u tome.
- Vratila sam se u formu zato što sam vodila računa o ishrani i dalje to radim, ali dosta vremena provodim sa decom, koja mi iscrpe energiju. Veliki sam zavisnik od čokolade i strašno mi je kada treba da se suzdržim. Zbog dece u kući uvek imam nešto slatko što ukradem da niko ne vidi, a posle poželim da sama sebi lupam šamare.
Da bi žena bila lepa, ispunjena i harizmatična važna je i podrška jače polovine koju Ana ima u izobilju. Njen suprug vaterpolista Nikola Rađen je uvek tu za nju.
- On je bio na slikanju da me podrži pošto sam bila u strahu kako će sve to izgledati s obzirom na to da sam se dva puta porodila. Ipak ne mogu da izgledam kao pre deset godina, ima tu nekih nesavršenosti. On je došao kako bi me opustio. Od njega uvek imam punu podršku. Nije nimalo ljubomoran, nije tipični Balkanac, tako da imam sreću zbog posla kojim se bavim!
Za mesec dana pevačica bi trebalo da izda novi album “Psiho“ i ističe da će publika biti iznenađena.
- Pre nekoliko dana su moji prijatelji čuli pesme i kažu mi da uopšte ne liče na mene, da nisu navikli na takav stil. Mogu da otkrijem da ima dosta pravih ženskih tekstova za uživanje!

Izvor: Scandal.rs

Foto: Maxim

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin