Ana Rađen: Ostajem u Beogradu

Ana Rađen: Ostajem u Beogradu

Autor: | 06/07/2011

0

Pevačica Ana Kokić nedavno je sa suprugom Nikolom Rađenom boravila u grčkoj prestonici, gde je vaterpolista potpisao jednogodišnji ugovor sa atinskim "Iosom". Ona kaže da je oduševljena Atinom, ali i gostoprimstvom domaćina. Srpski "delfin" seli se u Atinu već u septembru, dok Ana zasad ne planira da promeni adresu, već će ga, sa ćerkicama Ninom i Teom, posećivati kad god bude bila u prilici.
- Zbog profesionalnih obaveza, neću sve vreme biti u Grčkoj, ali ću odlaziti kada god budem mogla. Već u septembru planiram da se pridružim Nikoli. I dok je bio ovde često smo bili razdvojeni zbog njegovih putovanja sa klubom i reprezentacijom. Sada će biti mnogo drugačije i teže, ali na neki način oboje moramo da se žrtvujemo. Ljudi iz kluba i tamošnji predstavnici medija su nas fenomenalno dočekali. Bila sam iznenađena činjenicom da znaju čime se bavim. Oduševljena sam koliko su Grci ljubazni i slični nama, tako sa sam sigurna da mi tamo neće biti dosadno.
Srpskog vaterpolistu uskoro očekuje odlazak na Svetsko prvenstvo u Šangaju, a po povratku, plavokosa pevačica i njen suprug idu na zajednički odmor. Ipak, mediji su u poslednje vreme spekulisali o tome da im je brak u krizi i da je par pred razvodom. Ana, međutim, demantuje takve tvrdnje.
- Vreme je najbolji pokazatelj šta je tačno, a šta nije. U našem braku je sve u najboljem redu i nema potrebe da pričam o tome - kazala je Ana za "Novosti".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti