Ana Rađen: Sa Nikolom ću provesti ceo život

Ana Rađen: Sa Nikolom ću provesti ceo život

Autor: | 01/01/2012

0

Ana Rađen je, kao i mnoge njene kolege, Novu godinu dočekala s mikrofonom u rukama! Pevala je u Cirihu, a društvo joj je pravio i suprug Nikola, slavni vaterpolista. U novogodišnjem intervjuu pevačica priča o sebi, braku, očekivanjima u 2012, ali i dešavanjima po kojima će pamtiti godinu koja je za nama.
- Samo da su mi deca i porodica zdravi i da možemo da funkcionišemo kako treba. Moje su želje stvarno skromne, i zbog toga se ostvaruju. Zato sam uvek srećna - kaže pevačica koje su njene novogodišnje želje.
Na pitanje da li bi volela da dobije sina, pevačica kaže:
- Naravno da bih posle dve ćerke volela, zašto da ne? Ipak, mislim da je rano da razmišljam o tome, jer je Nikola još u inostranstvu, ja sam ovde relativno skoro izdala album, imam puno posla, a klinke traže mnogo pažnje. Treba da porastu, pa da mogu da učestvuju u odgajanju mlađeg brata ili sestre.
Ana je potom ispričala po čemu će pamtiti proteklu godinu:
- Pamtiću 2011. po novom albumu, po tome što sam vaterpolistima Partizana prorekla da će osvojiti fajnal for, ali i po tračevima o našem navodnom razvodu i krizi u braku. U početku mi je sve to bilo smešno i delovalo mi bezazleno, ali ubrzo je počelo da mi smeta, jer sam shvatila da ljudi to prepričavaju. Svi su bili uznemireni, zivkali su nas non-stop… To me je jedino opterećivalo, ali bespotrebno.
Pevačica veruje da će s Nikolom provesti ceo život.
- Naravno da verujem u to! Zato sam se i udala za njega. On je za mene taj jedan jedini. Još nisam upoznala ni srela muškarca koji bi mogao da ga zameni!

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još