Ana Rađen: Kćerke su naučile da navijaju za Nikolu

Ana Rađen: Kćerke su naučile da navijaju za Nikolu

Autor: | 01/02/2012

0

Ja sam najponosnija žena na svetu! - tvrdi pop pevačica Ana Kokić Rađen povodom pobede vaterpolista na Evropskom prvenstvu. Kako i ne bi bila ponosna kada je njen suprug Nikola Rađen došao kući sa zlatom oko vrata i obradovao i nju i kćerkice i celu naciju!
- Jedna sam od retkih kod koje se ovaj osećaj ponavlja iz godine u godinu, jer malo-malo pa nas vaterpolisti obraduju zlatnom medaljom. Ovakva prvenstva, evropsko i svetsko, stvarno su nešto posebno - priča lepa pevačica koja je svom dragom pred utakmicu priredila divno iznenađenje i ohrabrila ga da igra što bolje.
U nedelju je Nikola napunio 27 godina. Bio je ubeđen da Ana neće biti sa njim za rođendan niti da će ga bodriti tokom finala, jer je imala nastup u Novom Sadu u noći između subote i nedelje. Ana se nada da će ove godine biti još ovako lepih trenutaka i prilika za slavlje.
- Verujem da će se ove godine ostvariti san o još jednom zlatu, mislim na Olimpijadu, jer onda će to značiti da je Nikola sa 27 godina osvojio sve što se može osvojiti u karijeri. Ali i bez toga sam najponosnija žena na svetu - zaključuje pop pevačica.
- Slala sam mu lažne SMS-ove kako ću provesti dan u Beogradu, gledati utakmicu, ići tamo-vamo... Nije mu palo na pamet da ću pravo posle nastupa sesti na avion i otići u Ajndhoven! Kada sam stigla, otišla sam do hotela u kom je odseo, stala ispred i pozvala ga telefonom. “Kakvo je vreme napolju?”, pitala sam ga. “Ne znam”, odgovorio je. “Pa pogledaj kroz prozor!” Iznenađenje je uspelo! Mnogo mu je bilo drago što sam došla i, kako on kaže, i to je imalo udela u njegovoj dobroj igri i davanju golova - priča Ana.
Pevačica je uvek na tribinama uz svog supruga, vatreno navija, bodri ga i hrabri.
- Pre tri godine propustila sam Svetsko prvenstvo u Rimu, kada smo osvojili zlatnu medalju, jer sam bila trudna sa drugom kćerkicom, a i starija je još bila beba pa nisam mogla da odem. Još tada sam se zarekla da finale nikada više neću propustiti! - priča žena zlatnog delfina.
Polufinale je sa sestrom i suprugom Filipa Filipovića, Sanjom gledala na televiziji. Nakon pobede rekla je:
- Devojke, ja idem na finale - a obe su uzvratile:
- Idemo i mi!
Dogovorile su se za pet minuta, a Nikoli i Filipu je bilo puno srce kada su ih ugledali. Pevači rade noću, a sportisti rano ležu i rano ustaju. Ana tvrdi da ona i Nikola to lepo usklađuju.
- Uglavnom pevam vikendom, to je dve-tri noći nedeljno. Ostalih dana i ja živim normalno, rano ležem i rano ustajem, i zbog dece i zbog ostalih obaveza. Jedino se vikendom mimoilazimo, mada i on, kada nema utakmice, ide sa mnom na nastupe kao što i ja idem sa njim na njegove mečeve - objašnjava Ana i zaključuje da sve može da se uklopi kada čovek hoće.
Njihove kćerkice, trogodišnja Nina i dvogodišnja Tea, pravi su mali navijači.
- Odlično znaju ko je tata i šta radi, pa čim vide utakmicu na televiziji, odmah skaču i uzvikuju: “Tata! Tata!” Sad su naučile i da skandiraju: “Srbija! Srbija!”
Ovih dana je bilo baš bučno u našoj kući, navijale smo iz sveg glasa i radovale se. Zajedno smo ga dočekale na aerodromu pošto sam se ja vratila letom pre njegovog. Brzo sam otišla kući po decu i vratila se na aerodrom. Novo iznenađenje je bilo kada nas je sve tri ugledao.
- Kćerkice su jedva čekale da dođe tata i, kao da znaju, odmah su rukicama dohvatile zlatnu medalju i čvrsto je stisle - priča Ana.

Izvor i foto: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti