Ana Rađen: Nikola i ja ne umemo da se posvađamo

Ana Rađen: Nikola i ja ne umemo da se posvađamo

Autor: | 16/02/2012

0

Ana Rađen (28), koja je tri i po godine u braku sa vaterpolo asom Nikolom Rađenom, otkriva da joj se muškarci i dalje udvaraju, iako nosi burmu. Ali, ona im odmah stavi do znanja da je srećno udata, pa odustaju. I dok se većina njenih koleginica razvodi, ona sa suprugom ne ume ni da se posvađa.
- Nas dvoje ne umemo da se posvađamo pošteno, onako da sve grmi. To su obično rasprave zbog sitnica. Nikada se do sada nismo posvađali do te mere da danima ne razgovaramo ili da teramo inat jedno drugom. Za kvalitetan brak najvažnija je dobra komunikacija, a nas dvoje smo dovoljno zreli i odrasli da svaki problem ili nesuglasicu rešimo razgovorom - kaže Ana.
Ona ne krije da joj razdvojenost od supruga, koji igra za jedan klub u Atini, teško pada, ali se neće preseliti u Grčku.
- Mogla bih da živim u Atini, ali jedino kada bih tamo mogla da se bavim muzikom. Nisam navikla da ne radim i ne volim da se osećam beskorisno. Suprug me podržava u svakom smislu jer zna da nikada neću preći granicu dobrog ukusa i uraditi nešto što ne priliči jednoj udatoj ženi i majci. Provokativnost na sceni ili kada se slikam samo je gluma. Na sceni sam uvek bila jedno, a u privatnom životu nešto sasim drugo, a ta podela kod mene je uvek bila jasna i očigledna.

Izvor: Vesti Online

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin