Ovi znakovi su kraljevi organizacije, a evo s kojim nikad ništa ne treba planirati

Ovi znakovi su kraljevi organizacije, a evo s kojim nikad ništa ne treba planirati

Autor: | 09/03/2024

0

Verujemo da ste više puta čuli Device kako se hvale neverovatnim veštinama organizacije, kao i da ste uz svoju dragu Vodoliju primetili da više voli da prati svoja raspoloženja nego već isplaniran raspored.

Najorganizovaniji horoskopski znakovi upravo su oni koji život shvataju poprilično ozbiljno. No, moglo bi da vas iznenadi to što se među njima nalazi i osećajni Rak koji organizaciju preferira iz sasvim drugačijih razloga od, recimo, jednog Jarca, otkriva hellomagazin.hr.

Shutterstock

 

Ovo je lista znakova Zodijaka koji su na glasu kao kraljevi organizacije, ali pomenućemo i one kojima to nije jača strana. Pomenućemo, zapravo, sve. Proverite gde se vi ubrajate.

Devica

Perfekcionizam kod Devica najviše se ogleda u fokusiranju na detalje, pa su se zbog toga i našle na prvom mestu. Svoju želju za dobrom organizacijom vole da prenose i na druge. Tako će, na primer, staviti vaš telefon na punjenje dok se vi tuširate.

Pročitajte: Finansijski horoskop za mart - Device pred ozbiljnim problemima, a OVAJ znak može da slavi

Jarac

Organizovani, disciplinovani i uvek usmereni na postizanje svojih ciljeva, Jarčevi funkcionišu u binarnosti crnog i belog. Sve mora da bude kako je planirano, inače se osećaju kao da im izmiče tlo pod nogama.

Bik

U potrazi za životnim zadovoljstvima, Bikovi svoju okolinu smatraju odrazom sebe i zato su vrlo organizovani. Ježe se od same pomisli na nagomilano posuđe ili prljav veš na podu. Svaka stvar mora da ima svoje mesto, a najviše vole kad je sve u njihovom životu blistavo, čisto i uredno.

Shutterstock

 

Rak

Ovaj emotivni znak ima snažan majčinski i zaštitnički instinkt (čak i muški Rakovi), pa svojim voljenima nastoje da osiguraju prijatan, čist i uredan dom iz kojeg nikad neće poželeti da odu.

Riba

Možda mislite da se ovaj sanjivi znak lako gubi u svom svetu mašte, ali njima je izuzetno bitan unutrašnji mir koji povezuju sa urednom okolinom u svakom aspektu. Ne idu na spavanje dok nije baš sve onako kako oni misle da treba da bude.

Blizanci

Oni su negde u zlatnoj sredini – nisu opsesivno uredni da bi delili prvo mesto s Devicama, ali ni dovoljno neuredni da bi bili upisani u knjigu osoba loših manira. Organizuju se onako kako sami žele.

Vaga

Premda Vage simbolizuju ravnotežu, iznenađujuće je da ne traže uvek isti osećaj harmonije u svojoj okolini. Vole da počiste sve za sobom, ali nije im lako da ostanu usredređeni na takvu dosadnu aktivnost.

Shutterstock

 

Ovan

S vatrenim srcem i glavom punom snova, ovaj znak ne dopušta da se oko njega nakuplja nered. Ali sklonost odgađanju stvari za kasnije može da se iskaže u obliku, recimo, prljavih čarapa koje trenutno ne žele da vide, pa završe negde ispod kreveta.

Škorpija

U glavi Škorpije uredno čuče sve tajne bliskih osoba, kao i planovi za osvetu prema onima koji su ih razočarali. Kancelarijski sto i kuća uvek su čisti, ali ne toliko precizno doterani kao njihove misli. Najorganizovaniji horoskopski znakovi - to baš i nije grupa kojoj pripadaju.

Pročitajte: Samo oni mogu da ostvare sve vaše ljubavne snove - Ovo su najromantičniji horoskopski znakovi

Lav

Kao neko ko voli da ostavi dobar prvi utisak, očekivalo bi se da je Lav superorganizovan. Međutim, njihova nespremnost da se reše starih trofeja iz škole i krpica u kojima su izlazili pre 15 godina pridonosi neredu kako u kući, tako i u njihovom umu.

Dean Drobot/Shutterstock

 

Vodolija

Iako ovaj filozofski znak ima velike planove za promenu sveta nabolje, često ume da zanemari svoju neposrednu okolinu, što dodatno otežava činjenica da želja za impresioniranjem drugih nije visoko na njihovoj listi prioriteta.

Strelac

Strelac i organizacija. Ta dva pojma teško je i napisati u jednoj rečenici. Ovaj izuzetno vedar i pustolovan znak ni po koju cenu ne dozvoljava da ga sputavaju dosadne i uobičajene aktivnosti. U potrazi za sledećom velikom avanturom, može potpuno da zaboravi na najbližu okolinu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti

Najnovije vesti