Horoskop do 18. marta: Vodolije očekuje ljubavni obrt, a ovom znaku smeši se veliki dobitak

Horoskop do 18. marta: Vodolije očekuje ljubavni obrt, a ovom znaku smeši se veliki dobitak

Autor: | 11/03/2024

0

Nedeljni horoskop do 18. marta 2024. godine

Ovan

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u poslovnom izražavanju, ali postoji sled događaja koji remeti vaše planove. Važno je da se pravilno organizujete i ispoštujete sve zadate rokove.

Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, ali zaista nema razloga da gubite nadu ili da se udaljavate od partnera.

Shutterstock

 

Bik

Savesno ispunjavate svoj deo obaveza i delujete vrlo ažurno prilikom ispunjavanja dogovora koje imate sa saradnicima. Realno zasnivate sve svoje odluke i nema razloga da neko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost.

U odnosu sa partnerom nema potrebe da uporno ponavljate situacije koje ne donose željeni efekat.

Pročitajte: Horoskop za mart - Ovnovi na ljubavnim mukama, a ovaj znak preispituje prioritete

Blizanci

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ne treba da se opterećujete novčanim pitanjima, uskoro ćete rešiti i te dileme.

Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke.

Shutterstock

 

Nedeljni horoskop do 18. marta 2024. godine

Rak

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate na poslu, ali iznenadne situacije remete vaše planove i koncepciju. Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno.

Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, naročito u situacijama kada partner deluje odsutno ili nezainteresovano za vaše ideje. Priželjkujete više nežnosti.

Lav

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekino ističete posebnim rezultatima i da uvek ostavljate veličanstveni utisak. Trenutno postoje komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja.

Prija vam porodična harmonija i nečije prisustvo jer na taj način možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnih izazova.

Photo by rupixen.com on Unsplash

 

Devica

Delujete kao osoba koja nema vremena za površne susrete ili događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje da se ponašate što umerenije, jer svojim energičnim reakcijama kod nekih saradnika podstičete odbojnosti i negodovanje.

Stalo vam je da porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti u zajedničkom životu. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i razumevanje. Prija vam nečija emotivna pažnja.

Vaga

Situacija oko vas je vrlo promenljiva i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite proverenih pravila i da izbegavate bilo kakvu vrstu rizika. Odložite naporne obaveze dok se ne steknu bolji uslovi.

Obradovaće vas postupak nekih bliskih ljudi. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih slatkih snova. Prepustite se osećanjima.

Shutterstock

 

Škorpija

Veoma ste oprezni, ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu. Zatražite na vreme savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti na dobar način i u vašu korist.

Želite više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj nesigurnosti.

Pročitajte: Finansijski horoskop za mart - Device pred ozbiljnim problemima, a OVAJ znak može da slavi

Strelac

Neko vam daje korisne informacije i pomaže da pravilnije procenjujete poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih interesa.

Slobodno izrazite potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest prema partneru u prilog zajedničkoj sreći koju treba negovati.

Jarac

Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtevaju da se dodatno angažujete i dileme koje ćete morati da rešavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku. Zatražite nečiji savet prilikom finansijskih procena i ulaganja.

Imate utisak da partner nešto vešto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost i pojačava nervozu. Ponekad umete nepotrebno da umišljate stvari koje drugi ne vide i da preuveličavate svoje ideje.

Shutterstock

 

Vodolija

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite, ali na zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati skoro sve što ste zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u proceni pravih vrednosti.

Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na poseban i lep način. Dopustite osećanjima da vas vode.

Ribe

Nalazite se za veliki korak ispred drugih jer umete tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor. Jasno vam je da savremeniji pristup zajedničkim temama i interesima donosi dugoročani uspeh.

Postavljate suviše stroge kriterijume pred voljenu osobu, ali to može da bude i blagotvorno na više načina. Emotivni izazovi ponekad predstravljaju dobru priliku da se profiltrira ljubavna priča.

        Nedeljni horoskop preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti

Najnovije vesti