Horoskop do 31. marta: neki počinju da posmatraju svet u vedrijim tonovima, a ova tri znaka moraju da se pripaze

Horoskop do 31. marta: neki počinju da posmatraju svet u vedrijim tonovima, a ova tri znaka moraju da se pripaze

Autor: | 25/03/2024

0

Nedeljni horoskop do 31. marta 2024. godine

Ovan

Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtevaju da se dodatno angažujete ili nove dileme koje ćete morati da rešavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku. Zatražite na vreme nečiji savet prilikom finansijskih procena i ulaganja.

Imate utisak da partner nešto vešto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili pojačava nervozu. Ponekad umete nepotrebno da umišljate stvari koje drugi ne vide i da preuveličavate svoje ideje.

Dean Drobot/Shutterstock

 

Bik

Aktivno učestvujete u različitim pregovorima, te pokrećete inicijativu kad god za to postoje dobri uslovi. Ne obazirete se mnogo na nečije komentare, posebno kada oni nisu u skladu sa vašim osnovnim opredeljenjem.

Partner na vas deluje vrlo inspirativno i navodi vas na slobodnije izražavanje. Ponekad jednostavnoumete da se uskladite sa voljenom osobom, bez posebnih priča i ubeđivanja.

Pročitajte: Ljubavna karta do kraja marta: Rakovi na iskušenju, a ovaj znak pronaći će osobu iz svojih snova

Blizanci

Obratite pažnju na nove profesionalne mogućnosti, kako biste proširili saznanje i poboljšali svoju poziciju. Ako prepustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi iznenada može da vas preduhitri.

Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima ili u vedrijim tonovima, osećate se zadovoljno i srećno uz voljenu osobu.

Rak

Veoma ste oprezni i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji. Zatražite na vreme dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti dobro ili u vašu korist.

Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti.

Shutterstock

 

Lav

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ne bi trebalo da se opterećujete novčanim pitanjima jer uskoro ćete rešiti i te dileme.

Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke.

Devica

Energični ste u susretima sa saradnicima i postavljate nove zahteve u očekivanju da sve teče po vašim procenama. Ipak, preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare. Potrebno je da imate široke vidike u svakom pogledu.

Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu jer sve se svodi na novi podsticaj ili dobar impuls koji vas vodi ka zbližavanju sa partnerom. Oslonite se na svoje skrivene adute.

Nedeljni horoskop do 31. marta 2024. godine

Vaga

U zavisnosti od interesovanja i motivacije osmislite neka nova ili modifikovana rešenja koja će donositi najbolje razultate. Potrebni su vam raznovrsni diplomatski maniri ili kompromisne varijante.

U ljubavnom životu uživate u različitim situacijama. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje moguće kada se vaša osećanja i misli preklapaju.

Shutterstock

 

Škorpija

Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosledni u svakoj fazi sprovođenja, posebno pred saradnicima koji vas osporavaju. Posle dužeg ubeđivanja situacija će se promeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosledni.

Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

Strelac

Savesno ispunjavate svoj deo obaveza i ažurni ste u ispunjavanju dogovora sa saradnicima. Realno zasnivate sve svoje odluke i nema razloga da osećate bilo kakvu profesionalnu nesigurnost.

U odnosu sa partnerom nema potrebe da uporno ponavljate situacije koje ne donose željeni efekat.

Jarac

Umete da prenesete stvaralački impuls i kreativnu energiju na okolinu, što vam olakšava realizaciju mnogih planova. Nema potrebe da se upuštate u novčani rizik ili da se zadužujete.

Povremeno umete da prečujete svoju ulogu u odnosu sa voljenom osobom. Pažljivije osluškujte poruke koje dobijate od bliskih ljudi. Bolje je da pokažete više skromnosti u ponašanju.

Photo by Autumn Martin on Unsplash

 

Vodolija

Neko vam daje korisne informacije i pomaže da pravilnije procenjujete poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa.

Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje prema partneru, ljubav treba negovati.

Pročitajte: Zdravlje do kraja marta - Ovnove muči nesanica, Vage virusi, a ovaj znak hitno na pregled

Ribe

Uspešno rešavate niz značajnih pitanja. Nastavite da podstičete saradnike i potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje vezane za finansijske zahteve.

U odnosu sa partnerom čeka vas promenljiva faza, puna izazova, ali ne treba se predavati. Važno je da delujete pozitivno na svet i da neprekidno podstičete voljenu osobu na zajedničke promene.

Nedeljni horoskop preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Viacheslav Lopatin/Shutterstock

Slične Vesti