Najsrećniji datumi u 2024. godini za svaki horoskopski znak: Zaokružite ove dane u kalendaru

Najsrećniji datumi u 2024. godini za svaki horoskopski znak: Zaokružite ove dane u kalendaru

Autor: | 20/01/2024

0

Najsrećniji datumi u 2024. godini za svaki horoskopski znak

Imali ste mnogo planova za protekli period, ali malo toga se ostvarilo? Ne očajavajte, možda 2023. jednostavno nije bila vaša godina.

Nova je upravo počela i astrolozi su već predvideli srećne dane za svaki horoskopski znak, pa možda ne bi bilo loše da obratite pažnju na ono što zvezde poručuju. Da vidimo koje bi datume trebalo zaokružiti u kalendaru za 2024. godinu...

Shutterstock

 

Ovan

Narednih meseci čeka vas mnogo izazova, posebno kada je reč o međuljudskim odnosima i privatnom životu, kojem ćete biti i najviše posvećeni. Zvezde kažu da je vaš dan 19. mart.

Bik

Godina je dobro počela, odmorili ste se i napunili baterije. Puni ste samopouzdanja, elana i želje za dokazivanjem, pa nema razloga da tako ne nastavite. Vaša moć kulminiraće 23. maja.

Pročitajte: Ljubav kuca na vrata - Tri znaka koja će do kraja januara upoznati srodnu dušu

Blizanci

Ovo je godina kada će vas radoznalost i kreativnost odvesti do neslućenih visina. Jedva čekate nove avanture na svakom polju života. Dan koji će za vas značiti prekretnicu je 25. maj.

Rak

Još ranije ste doneli odluku da promenite životne navike, možda i radno mesto i adresu. Verujete u sebe više nego ikad, konačno se osećate dobro u svojoj koži, a vaš dan D biće 5. jul, usred leta.

Shutterstock

 

Lav

Preuzimate stvari u svoje ruke i pokazujete da ste rođeni lider. To se posebno odnosi na poslovne aktivnosti, koje će vam u narednom periodu biti u prvom planu. Vaš srećan dan je 4. avgust.

Devica

Prošle godine bili ste prilično zbunjeni i spori, ali sad već znate šta hoćete, kao i šta nećete. Radićete na svojoj disciplini i boljoj organizovanosti, a nešto sjajno desiće se već 28. februara.

Vaga

Doveli ste se u ravnotežu, spremniji ste na kompromise i rešavanje međuljudskih odnosa koji su bili narušeni, a pomoć prijatelja dobro će vam doći da ostvarite svoje ciljeve 4. juna.

Škorpija

Kad god ste se vodili intuicijom, niste pogrešili. Čekaju vas brojne prepreke i problemi ove godine, ali uspećete da ih prevaziđete. Vaš srećan dan je 2. jul, kažu zvezde.

Strelac

Spremite se za nove izazove, avanture, lepa putovanja i uživanja. Proširićete svoje poglede na svet, radićete na sebi, neko će upoznati i srodnu dušu... Obratite pažnju na 17. oktobar.

Shutterstock

 

Jarac

U novu godinu ušli ste sa mnogo više samopouzdanja i odlučnosti, rešeni da sudbinu uzmete u svoje ruke i poboljšate poziciju na poslu, u ljubavi, društvu, svugde. Vaš dan je 1. mart.

Vodolija

Ova godina donosi promene na svim poljima. Bićete otvoreni za nove ideje, pokazaćete kreativnost i različite talente, a ljudi oko vas biće oduševljeni. Srećan dan je 10. februar.

Pročitajte: Novac stiže sa svih strana - Ova tri znaka majanskog horoskopa čeka sreća u 2024. godini

Ribe

Krenuli ste udarnički od prvog dana 2024, rešeni da sebe napokon stavite na prvo mesto. Želite da ostvarite snove koji već dugo čekaju da im se posvetite. Obratite pažnju na 11. mart.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti