Ivan Bosiljčić opljačkan: Lopovu najiskrenije želim da više nikad ne bude u situaciji da mora da krade!

Ivan Bosiljčić opljačkan: Lopovu najiskrenije želim da više nikad ne bude u situaciji da mora da krade!

Autor: | 30/12/2019

0

 

Glumac Ivan Bosiljčić opljačkan, a lopov mu je oštetio automobil i ukrao lična lična dokumenta

Iako mnogi smatraju da su naše poznate ličnosti "imune" na neke stvari koji se dešavaju gotovo svima, greše. Jer, malo je onih poseduju obezbeđenje, lične vozače... Tako da su i oni, kao i svi mi, laka meta za pljačkaše.

Tik pred kraj ove 2019. godine Ivan Bosiljčić opljačkan u sred grada tokom dana.

Ivan Bosiljčić je doživeo neprijatnu situaciju jer mu je automobil oštećen, a lopov mu je ukrao ranac sa ličnim dokumentima.

Ivan je dokumentovao ovaj prizor uz reči:

Na osvetljenom i prometnom javnom parkingu iznad Beton hale, malo pre nam je obijen auto. 

U rancu, koji sam slučajno ostavio na zadnjem sedištu, nije bilo novca, samo lične stvari i dokumenta spremna za put - pasoš, lična karta i vozačka dozvola.

Ivan Bosiljčić opljačkan dok je sa suprugom bio u restoranu i ne sluteći šta će ga snaći

Sve je upravo prijavljeno policiji, ali ukoliko neko od vas pronađe moja dokumenta, koja su verovatno bačena, pišite mi u inbox ili ih ostavite u kućici na izlazu sa parkinga.

Lopovu najiskrenije želim da više nikad ne bude u situaciji da mora da krade - napisao je Ivan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) дана 29. Дец 2019. у 3:49 PST

Sve ovo desilo se u samom centru Beograda, nakon što su Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević otišli u restoran, nakon fotografisanja za naš magazin Gloria.

Podsećanja radi, glumac Irfan Mensur je prošle godine doživeo pravu dramu u sred bela dana, kada su mu četiri maloletnika ukrala torbicu u kojoj su bila dokumenta, kreditne kartice ali i velika suma novca.

Irfan je u popodnevnim časovima sedeo u beogradskom kafiću, čitao novine i pio kafu, dok mu nisu pritrčala četiri maloletnika.

– Oko 14 časova Mensur je sedeo u kafiću, a dok je prelistavao novine torbica mu je bila na stolu. U jednom trenutku su pritrčala četiri maloletna dečaka i sa stola mu ukrali torbu u kojoj su bila sva dokumenta, kreditne kartice, ali i oko 4.000 evra – ispričao je neimenovani izvor za jedne dnevne novine.

Ivan Bosiljčić nije jedini glumac koji je opljačkan u sred bela dana

Od krađe nije bila zaštićena ni nekadašnja svetska prvakinja u trci na 200 metara kojoj su lopovi odneli i nešto mnogo vrednije od novca.

U aprilu ove godine opljačkana je i Nađa Higl. Među stvarima koje su lopovi odneli bilo je i više od 300 medalja, osvojenih tokom uspešne karijere.

Foto Guliver/Getty

Ovu neprijatnost koju je doživela, bivša plivačica podelila je s prijateljima i fanovima na Fejsbuku.

– Olakšana za dva bicikla, dva dečja sedišta i preko 300 medalja. Hvala, dragi lopovi – napisala je ironično Nađa Higl.

Od svega što je ukradeno, sigurno je da najveću vrednost imaju odličja sa takmičenja do kojih je Higlova dolazila napornim radom i svakodnevnim odricanjima. Kao što sportisti uvek ističu – svaka medalja je važna i svaka se pamti.

Pljačkaši ne uzimaju samo novac, već i druge, ponekad mnogo vrednije stvari, kao što su uspomene, medalje...

Stresa nije bila pošteđena ni naša divna glumica i humanitarka Branka Veselinović

- Prirodi i Bogu mogu da zahvalim što u 101. godini imam duh koji nije star i što sam često okružena ljudima. Često primam goste, nekada u toku jednog dana imam i po nekoliko poseta.

Foto Miomir Milić

- Niko ne dolazi kod mene zbog moje mladosti ili starosti, nego zato što je moj dom svojevrstan muzej. Samo u jednoj od soba ranije je bilo oko 700 lutaka.

Veći deo poklonila sam različitim ustanovama. Svaki detalj u ovome domu ima svoju priču i vrednost koja je za mene neprocenjiva. Neke od tih uspomena su mi nestale, a među njima i ključ Novog Sada – ispričala je Branka u intervjuu za jedan magazin.

 

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti