Sama je izabrala, nismo je forsirali: Ivan Bosiljčić otvoreno o ćerki Nini

Sama je izabrala, nismo je forsirali: Ivan Bosiljčić otvoreno o ćerki Nini

Autor: | 28/08/2023

0

Ćerka Ivana Bosiljčića je talentovana devojčica

Nina Bosiljčić napunila je ovog januara 11 godina, i tada su njeni roditelji Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević malo prekršili pravilo i objavili zajedničku fotografiju sa mezimicom na društvenim mrežama. Na naslednicu nikada nisu želeli da vrše bilo kakav pritisak, pa ni onaj koji podrazumeva eksponiranost medijima.

Miloš Nadaždin

 

Tako nisu hteli mnogo da utiču ni na Ninine odluke, posebno one koje se tiču njenih hobija. Ivan Bosiljčić otvoreno je progovorio o njenom odrastanju, kao i kako se on i Jelena snalaze sada kada je Nina raste u lepu i talentovanu devojčicu.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na Voždovcu sagradili porodičan hram - Kuća u kojoj žive je nestvarna, a tek da vidite dvorište FOTO

 

– Jelena više strepi za nju, definitivno. Mi smo imali sreće da imamo pitom odnos sa detetom. Nema potrebe za strepnjom, obično kažem Jeleni. Ja sam slab na nju. Nina ima dobro društvo u školi, prija joj sistem, folklor, muzička škola. Dopada mi se što ona voli da se vraća svom gradu, eto i sada posle mora. jako se raduje svemu – ispričao je glumac.

Boško Karanović

 

Kako Nina stasava, svakoga zanima da li je odlučila čime će da se bavi, i sada je samo pitanje da li će da krene tatinim stopama i da ode u glumu, ili pak maminim i da se opredeli za muziku i pevanje.

Pročitajte: Želela je da se Ivan Bosiljčić oženi sa bogatom devojkom - Jasmina Avramović krije intimu, a njegov zagrljaj nema cenu

 

– Ako smo izdržali da je ne forsiramo na folklor, nego pustili da sama to izabere, onda stvarno nema potrebe raditi bilo šta na tu temu. Izrazito je talentovana i za glumu i za pevanje, i mi ćemo je naravno podržati u svemu – zaklučio je Ivan Bosiljčić u emisiji „Premijera, vikend specijal“.

 

Petar Đorđević

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti