Jelena Tomašević: Uskoro će sve doći na svoje mesto

Jelena Tomašević: Uskoro će sve doći na svoje mesto

Autor: | 12/01/2012

0

 

Pop pevačica Jelena Tomašević priprema se za najlepšu ulogu u svom životu budući da će uskoro ona i njen suprug Ivan Bosiljčić postati roditelji jedne devojčice. Jelena kaže da uživa u trudnoći za koju se zajedno sa suprugom priprema uz iščitavanje literature koju su dobili na poklon od prijatelja.

Na pitanje da li je nervozna jer se bliži trenutak kada će postati majka i da li je nestrpljiva, pevačica kaže:
 - Ja sam iskusila šta znači blaženo stanje u pravom smislu te reči. Bez nervoze, zdravstvenih problema, promena raspoloženja... Neka do kraja bude ovako i biću presrećna.
Za najvažniju životnu ulogu Jelena se priprema čitajući stručnu literaturu.
- Od prijatelja smo dobili knjigu „Biblija trudnoće” uz reči: „Ovo je idealna stvar za oboje! Za Ivana Biblija, a za tebe ovaj deo trudnoća.” Dobro sam proučila svaku stranicu, tako da sam teoretski spremna, još samo praktični deo da odradim kako treba.
Zbog prinove će posao morati da trpi, a na pitanje da li je razmišljala o tome koliko će potrajati pauza u karijeri nakon što beba dođe na svet i da li se do kraja godine izdati novi albumu pevačica otkriva.
- Verujte da jedina stvar koju planiram u narednom periodu jeste da se posvetim bebi i suprugu. Teško mogu i da pretpostavim kako ću se osećati, tako da će posao malo sačekati. Pesme koje sam prikupila pre i za vreme trudnoće će, sigurna sam, izazvati veliku pažnju i simpatije publike kad god da se pojave. Jedini potencijalni problem će biti koju plasirati kao singl. Možda organizujem i SMS glasanje! Šalu na stranu, uz dobru organizaciju i podršku porodice, sve će doći na svoje.

Izvor i foto: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti